dinsdag 3 september 2013

tricot banenrokje voor op MP....

 In de vakantie had ik al een keer dit banenrokje gemaakt van ivoor-rood-zand-donkerblauw kleurig tricot. Het idee is een beetje van College Style en een beetje van mezelf, zonder patroon. Ik heb het  de oudste dochter laten passen, ze paste het goed, maar ging het niet aandoen omdat ze deze kleurencombi voor de winter echt niet mooi vond. Maar dat hoefde ook helemaal niet, mijn idee was om eens zoiets op MArktplaats te zetten om te kijken hoe zoiets aanslaat.
Wat schetst mij verbazing gisteravond (met de openingsavond van school) en vanmorgen? Het rokje werd uit de kast gepakt en gecombineerd met een shirt en riem. Haar allereerste schooldag op het voortgezet onderwijs was dus in dit rokje. Hij is goedgekeurd! En via MP is hij ook al besteld en inmiddels bij de eigenaar, dus missie is geslaagd 

Posted by Picasa

15 opmerkingen:

Andrea zei

Nou leuk hoor. Dan heb je hem zeker niet voor niks gemaakt!
groetjes Andrea

Doortje Dartel zei

Hij is leuk geworden zeg! En zo zie je maar weer dat die meiden zomaar van gedachten kunnen veranderen.
Spannend de eerste schoolweek als brugpieper.

Elise zei

Dan weet jij wat je de volgende keer moet doen: eerst gewoon in de kast hangen. Het staat leuk zo met shirt en riem!

Klaasje zei

Hij is errug leuk zeg! En tja, ze gaan nu kijken wat anderen dragen en dat willen ze ook! ga er maar aan hoor, want de smaken gaan veranderen!
We gaan gauw mailen!
Gr, Klazina

Saskia, Jan en Payal zei

super!!! hij is erg leuk!

Wilja zei

Wat word ze groot zeg! Het lijkt me zo moeilijk om leuke kleding voor deze leeftijd te maken. Maar dit setje staat haar erg leuk. 't is toch wel een hele verandering hè, nu de eerste naar het voortgezetonderwijs gaat. Roosters die dagelijks wijzigen enz. Gelukkig heeft onze oudste het erg naar zijn zin op school, ondanks dat hij zo'n 11 km moet fietsen.

groetjes Wilja

Vlijtige Lies zei

Dat is grappig! Het zou een puber kunnen zijn:) Wat staat het rokje haar mooi,echt super. In eerste instantie dacht ik mm maar op model is het een prachtrok,kijk maar uit straks nodigen ze je uit bij College Styl. Om te gaan ontwerpen. En je vroeg of ik morgen nog naar G ging. Ik ga het proberen,wil graag maar moet even kijken of het lukt, Ik kan dus niets beloven om mee een bakkie te komen doen,jammer genoeg. Succes in ieder geval.Gr

wilma zei

super mooi zeg! Zou er bijna een bestellen... er komt iemand deze kant op.
Groet, Wilma

Klavertje Kleding zei

Wat een leuke rok zeg!! Ga het idee eens onthouden, staat super leuk met een zwart shirt!

Gr. Nel

sarina zei

dat staat leuk! en kan juist heel goed voor de winter!
groetjes sarina

Mama Deborah zei

Staat haar goed!

Linda zei

Wat leuk als het toch ineens uit de kast gehaald wordt ;) Leuk setje zo zeg!

Nellie zei

Brederode zei het al: "'t Kan verkeren"....

Anoniem zei

Helemaal leuk is je rokje geworden. Simpel om te maken en toch een leuk resultaat. En helemaal super natuurlijk dat dochterlief het aantrekt! Wel wennen denk ik dat ze naar de hogere school gaat?

Groetjes Deborah

by Ieke zei

Superleuk rokje! Staat dochterlief heel erg leuk. Wel heel herkenbaar trouwens, zo'n puber-in-wording ;)