zaterdag 16 augustus 2014

Daar ben ik weer....

Ook wij zijn weer terug van onze vakantie. Dit jaar gingen we naar dezelfde camping als 2 jaar geleden. Helaas viel onze plek  wel een beetje tegen. Erg veel herrie  dankzij  een springkussen + speeltuin naast onze plek. Lekker buiten zitten en een beetje tot rust komen was er daardoor niet bij. Toch hebben genoeg leuke momenten met elkaar gehad, maar ben nu erg blij dat ik weer in ons eigen huisje ben.

Trots op mijn stoere mannen die op de fiets naar onze vakantiebestemming zijn gegaan!! Uiteindelijk hebben ze in 2 dagen 200 km gefietst! (incl een paar verkeerd gereden km'trs)

7 opmerkingen:

Klaasje zei

Heerlijk he, even 2 weken eruit. Heb je wel een beetje weer gehad? Hier 1 week naar Ouddorp geweest, zo lekker met z'n allen.
Hier wilden er ook een paar fietsen, maar we zijn toch maar met 2 auto's gegaan. Super, dat ze het gered hebben.
Gr, Klazina

Vlijtige Lies zei

Dat is het fijne van weg gaan...het thuiskomen! Jammer van de herrie maar de fotocollage ziet er mooi uit. Nu langzaam weer wennen aan het gewone leven. Groetjes.

Anoniem zei

Ha..ik zie het al camping de Oldemeyer, hebben we voorgaande 2 jaren ook gezeten!! Dit jaar op de Belties geweest,leuke camping maar ons plekje was ook echt niet leuk. Altijd weer lekker om thuis te komen, he? Gr. Yvonne.

julia zei

Oost west thuis best . Dit jaar heerlijk thuis gebleven het was super .

Omias maaksels zei

Er is een tijd van op vakantie vertrekken (stoer zeg : op de fiets) en een tijd om terug te keren uit vakantie.
Nét als jij kijk ik telkens naar beide momenten uit !( = zalig om op vakantie te gaan ; heerlijk rustgevend om weer thuis te komen).
Pech dat jullie zo weinig rust gegund werd op de camping. Ik heb helemaal geen ervaring met campings; maar kunnen jullie je plaats dan niet kiezen ?
Lijkt me niet leuk.
In ieder geval : na de nodige was-en-strijk-tijd thuis....kijk ik weer uit naar jouw naaikunsten !;-)

Doortje Dartel zei

Welkom thuis!

Mama C zei

Welkom thuis en in blog land!
Herkenbaar van geen fijne plek, maar gelukkig wel vakantie gevierd!
Zodra de vakantiewas is weggewerkt weer snel aan de slag met de herfstkleding?
Groetjes