maandag 7 september 2015

dit keer even geen kleding....

Pfft heb zoveel plannen wat betreft de najaarskleding, iets teveel denk ik, want ik kom maar niet op gang!! Ik naaide ook altijd veel 's avonds maar het is nu vaak 21:30 geweest voordat de laatste op bed ligt en dan heb ik ook geen zin meer om mijn spullen tevoorschijn te halen. Nou ja, ik hoop maar dat ik binnenkort de drive weer kan vinden om flink aan de slag te gaan.
Daarom nu even 2 mooie fotos van de kinderen bij elkaar. Gemaakt op de laatste zaterdag van augustus, toen we de dijk en rivier bij onze oude woonplaats hebben opgezocht. Het was een heerlijke avond, waarbij de zon nog lang scheen!
10 opmerkingen:

Onder de knotwilg zei

Wat een rijkdom: zulke leuke kinderen!

sarina zei

wat een mooie foto! nee snap ik dat je dan geen zin meer hebt, misschien overdag als alles op school zit? succes in ieder geval groetjes sarina

Erika van Gent zei

wat een leuke gezin heb je zeg!! en dat naaien komt vast wel weer als het weer is om binnnen te blijven.

Omias maaksels zei

Wat een mooie foto's van je dierbaren !

zigzag zei

mooie foto"s nou hoop dat het weer terug komt ben het zelf ook kwijt kits groter andere periode herkenbaar volg je graag gr jennie

Esrosa K. zei

Mooie foto's! Je weet dat ik hier ook al een poos veel minder naai dan voorheen: het zijn fases, andere dingen gaan voor, oudsten later naar bed en dan alleen nog maar zin om op de bank te kruipen. Herkenbaar hoor :-) Komt wel weer, rust pakken en dan beginnen met één idee uit te werken. Ik ben benieuwd!
Grtz, Esrosa

Anoniem zei

Nou ik zit hier in hetzelfde schuitje, of moet onder tussen zat zeggen. Want van de week begonnen aan de winterjas voor de jongste, het is of je er nooit vanaf geweest ben. En de ideetjes kriebelen ook weer omhoog. Dus wie weet in een rustig tempo vooruit. Mail je snel voor een afspraak! Groetjes Deborah

Anoniem zei

Begin met een vaste avond in te plannen! Dan zul je zelf even de eerste weken het goed moeten volhouden en dan weet iedereen thuis dat je op die avond zit te naaien. Vertel er zelfs een begin tijd bij.

Deze tip is ook eigen belang... Anders is je leuke blog zo leeg!

Wilja zei

Wat worden je kinderen groot zeg! Mooi foto!
Hier kom ik ook maar weinig aan naaien toe, maar wil nu toch echt weer eens beginnen. Heb de stof al in huis ... dus...

groetjes Wilja

Vlijtige Lies zei

Wat een mooie foto! En wat zijn ze groot geworden. Ik herken je probleem ook hoor...maar overal is er een tijd voor,de inspiratie en drive komen zeker weer.