dinsdag 31 mei 2016

Over de achterliggende weken...

Inmiddels zijn er ruim 6 weken verstreken na mijn laatste bericht. Het zijn weken geweest met veel spanningen maar ook opluchtingen na positieve uitslagen. In de afgelopen dagen is de jongste zoon 2 maal geopereerd . De operaties zijn goed geslaagd en we kunnen nu alles af gaan sluiten. We zijn heel dankbaar dat de Heere heeft gespaard en genezing heeft geschonken.
De komende weken moet jongste zoon nog rustig aandoen en zijn 'drukkejongensactiviteiten' nog uit de boze, dat zal misschien nog even lastig worden. Maar op dit moment word hij nog veel afgeleid met post, visite en cadeautjes. Dat heeft hij ook wel verdiend, hij is zo dapper geweest.
 De jufs op bezoek met een doos vol verrassingen van alle kindjes uit de klas! Gezicht spreekt voor zich denk ik....


Vooral de eerste weken na het slechte bericht stond mijn hoofd niet naar bloggen, maar naaien bleef ik wel doen. Had ook echt de behoefte omdat voor de afleiding te doen. Dus vanaf deze week zal ik het bloggen van mijn maaksels weer gaan oppakken.

14 opmerkingen:

Onder de knotwilg zei

Wat fijn om te horen dat het goed mag gaan! Wat zullen jullie opgelucht en dankbaar zijn!

renee zei

Wat een geweldig bericht, wat een zware tijden zeg. Ik snap dat dan bloggen niet op de agenda staat. Maar fijn om even wat van je te horen. Succes met de verzorging en het rustig houden. Beterschap voor je mannetje

Vlijtige Lies zei

Fijn Danielle! Wat zullen jullie blij en dankbaar zijn. Je leven kan zomaar een andere wending krijgen. Nu bijkomen en herstellen. Veel beterschap toegewenst voor jullie zoon.Gr.uit de polder.

Thea zei

Wat fijn dat alles zo goed gaat. Heel veel beterschap voor je zoon!

Groetjes Thea♥

wilma zei

post is nog onderweg. Door omstandigheden laat.
groet, Wilma

(O)ma Heijstek zei

Goedemorgen Daniëlle,

Tranen van dankbaarheid vullen mijn ogen als ik ons ventje zo zie staan!! Woorden schieten dan in al dat dankbare tekort.

Liefs van (o)ma

Crea Roosje zei


Fijn meid,dat alles zo mocht gaan!
En dan mag je de zegeningen tellen!
En nu opknappen..
We hebben elkaar in de stoffenwinkel gesproken!
Naaien geeft toch afleiding..
Het beste met alles!
groetjes Esther

Anoniem zei

In het kerkblad hadden we al gelezen dat de uitslag goed was. Wat fijn voor Jelle en jullie als ouders en gezin. Reden voor dankbaarheid. Rusten jullie nu maar lekker uit en hopelijk geneest de wond ook snel. En Jelle ...... laat je maar lekker verwennen hoor, dat heb je wel verdiend.
Hartelijke groeten uit Sliedrecht
Marjolein Ippel

Felisa b zei

Fijn om te lezen dat het goed mag gaan. Zeker iets om dankbaar voor te zijn! Sterkte verder!

sarina zei

fijn om weer wat te lezen van je. was steeds in gedachten bij jullie hoe het zal zijn. Fijn dat de operaties achter de rug zijn
ja dat snap ik dat je wat wilde naaien. Zeker als je het graag doet is het goed een iets om handen te hebben waar je weer van kan opladen

groetjes sarina

Mama C zei

Oh wat fijn dat het allemaal zomereditie verlopen is, volop reden tot dankbaarheid!!
Nu alles maar even laten bezinken en bijkomen van alle spanningen.
Groetjes Corinda

Huize Kip Kakel zei

Wat een mooi en dankbaar bericht kregen jullie gelukkig na de operatie!
Dankt God in alles!
Maar wel moeilijk om een jongen met energie rustig te houden:)
Wat leuk die doos met kadootjes van de klas..
Jelle, rustig aan doen hoor en hopelijk mag je snel weer rennen en buiten spelen..

Wilja zei

Wat ben ik blij om te horen dat alles weer goed mag gaan. Zeker iets om dankbaar voor te zijn. Ik heb nog vaak aan jullie gedacht. En wat een leuk idee van de jufs om een doos met kadootjes te brengen. Jelle, ik hoop dat je weer snel mag aansterken, fijn dat het weer zo goed met je gaat.

groetjes Wilja

Anoniem zei

Fijn te horen dat het zo goed mag gaan, Dank aan God, Hem zij alle eer. Hoop dat jullie dit zo mogen ervaren, en dat het jullie dichter bij Hem gebracht heeft! Het beste toegewenst voor de toekomst! Gr. Marieke