zaterdag 2 juli 2016

Ingewikkelde top..

In de Knipmode juni 2016 stond een jurk die ik heel mooi vond vanwege de halslijn. Het zag er ingewikkeld uit en dat was het ook echt! Ik besloot eerst een shirt ervan te maken, maar wat heb ik lopen tobben en prakkizeren. Ik heb gewerkt mbv de fotohandleiding van de Knip, maar kreeg het bijna niet voor elkaar. Daarna nog eens goed gekeken naar de patroondelen, naar de beschrijving in het blad en uiteindelijk had ik hem! Ik vind het echt knap dat de Knip zo'n mooi patroon verzint! Ik was heel benieuwd hoe het model zou staan bij mij, gelukkig viel het niet tegen. Ik ben er blij mee!

10 opmerkingen:

Doortje Dartel zei

Wat een leuk effect heeft die halslijn! Goed dat je hebt doorgezet.

Anoniem zei

Dat ziet er idd ingewikkeld uit, letterlijk en figuurlijk! Maar het staat wel heel mooi, dus je arbeid is beloond! Nu nog een jurk? Groetjes Deborah

Gera zei

Origineel shirt, wel een uitdaging zo te lezen, vind het je goed staan.

Crea Roosje zei

een super top geworden!
Top!
Nu de zon nog
groetjes Esther

wilma zei

o, deze is erg mooi ook qua kleur!!
Ik bewonder je geduld ermee...
Groet, Wilma

Omias maaksels zei

Mijn complimenten , hoor ! Het shirt staat je erg goed ! Geduld wordt beloond !

Vlijtige Lies zei

Nou als jij het moeilijk vindt dan is het ook moeilijk. Maar het is je gelukt. En de halslijn is erg mooi geworden. Weet je het nu nog voor een evt. volgende keer? Groet en vast een fijne vakantie.

sarina zei

staat je mooi, en fijn dat t gelukt is. Wie weet zien we m nog een keer in jurk? Meestal als je weet hoe het moet, lukt t de volgende keer beter.
Je staat erg mooi met deze kleur
groetjes sarina

Jedidja zei

Mooi!

gertje zei

Ik vind het een superleuk shirt. Staat je echt heel goed, leuk dat je een heel ander kleurtje hebt gebruikt dan normaal.