maandag 7 november 2016

Jalie 2921 en plooirok Rachel La Maison VIctor.

Middelste dochter heeft qua rokjes niet veel bijzonders , draagt vaak dezelfde soort strakke rokjes. Ik wilde eens wat anders, maar of het een succes word...dat moet nog blijken. Eerst maakte ik van nepleer een plooirok uit de La MAison Victor. Ik voerde de rok om hem mooi te laten vallen en zoomde de rok met de hand. (jaja op advies van de dames bij de fourniturenkraam, haha. Dus als jullie het lezen....) Voor erop gebruikte ik weer het patroon Jalie 2921, het shirt met strik. Bij elkaar vond ik het superstel! Maar ja, dochter weet het zo net nog niet, twijfelt enorm, ... dus vanmiddag eerst maar eens de zoom loshalen en wat korter maken, want dat was ook een struikelblok.

En nog een kraamcadeautje gemaakt

6 opmerkingen:

elsa zei

Wat een leuk stelletje geworden! Het rokje is ook ontzettend leuk. Weet jij of dit het robyn-rokje is uit de LMV? En heb je dan de knoopsluiting middenvoor weggelaten?
Mooi kraamcadeautje!
Groetjes, Elsa

Danielle zei

Elsa, het is de rok Rachel, uit dezelfde editie als de pam top, die je heel veel op Facebook ziet langskomen. Ik zal straks even opzoeken welke editie het is.

Anoniem zei

Super mooi stelletje zo! Maar ja als dochterlief twijfelt is het te hopen dat ze het gaat dragen! Ik naai de zoom van nepleer trouwens gewoon met de naaimachine, gebruik dan wel een speciaal voetje. Misschien is de mening van papa nog doorslaggevend! Hier wil dat nog weleens helpen! Ben benieuwd! Groetjes Deborah

sarina zei

o en het is juist zo mooi! Heel chic stelletje en die kleuren bij elkaar ook prachtig!

Vlijtige Lies zei

Ziet er goed uit, en leuk weer eens een ander modelletje en dan ook nog in het kunstleer,Hip!Ik ben benieuwd hoe het bevalt.Ik doe zelf tegenwoordig heel veel met de hand, weer een manie denk ik. Maar in jou geval is het vooral het mooist . Groetjes

Unknown zei

Dit shirtje is echt supergaaf!
Omdat ik het patroon niet wou bestellen (de prijs en het duurt altijd erg lang voordat deze patronen geleverd worden), heb ik zelf een poging gedaan om deze na te maken. Daarbij heb ik dankbaar gebruik gemaakt van een youtube filmpje.
Het is redelijk goed gelukt. Helaas had ik te weinig stof waardoor ik geen mooie strik kan leggen en het dus een knoop wordt.
Maar ik ga het zeker nog eens proberen met meer stof want ik vind deze echt mooi!