dinsdag 17 augustus 2010

Een shirt met een knoop en een gedraaide romo

Sorry voor de uitdrukking van mijn gezicht!! Het lachen lukte niet geloof ik!!!

En nu was ik weer een keer aan de beurt voor kleding! Ik heb me er eerst toegezet om het shirt dat al een poos geknipt lag af te maken (Ik naai niet graag voor mezelf omdat ik het vaak tegen vind vallen) Het shirt wat ik dus af ging maken is een patroon uit de Burda. Ik zag dat model bij een medesanchoƫr op haar blog en vond het gelijk zo leuk dat ik die ook wel voor mezelf wilde. "Boederie" van die bewuste blog heeft hem voor mij overgetrokken! (Waarvoor nog zeer hartelijk dank) Het is een shirt met knoop in de bovenkant. Ik ben er helemaal blij mee nu hij af is, hij zit perfect! Ik denk dat hij wel in meerdere kleurtjes gaat komen en ik ga eens verzinnen of ik er ook driekwart- of lange mouwen aan kan maken! Na het shirt heb ik alsnog een gedraaide Romo voor mijzelf gemaakt wat ik een paar maanden geleden ook al had gedaan. Ik heb alleen nu gewoon katoen gebruikt i.p.v memory. Ik was benieuwd wat daarvan het effect zou zijn met het draaien van de rok. Ik geloof wel dat ik het wat vind. (Ik moet altijd even wennen aan mijn zelfgemaakte kleding)

4 opmerkingen:

Adriana zei

Wat mooi gemaakt zeg, ik wou dat ik ook zo goed kleding kon maken. En wat betreft het ontbreken van een lach... Op de catwalk mogen modellen ook niet lachen want dat leid de aandacht af van de kleding. :P

groetjes Adriana

frunnik zei

Het is een prachtige set geworden.
Het shirt zit perfect en de rok met draai is een heel leuk idee.
Kleding voor jezelf maken is altijd lastiger dan voor de kinderen maar als ik nu jou foto zie krijg ik zin om toch maar weer iets voor mezelf te gaan maken.

Groetjes Arjanne

loesje zei

ik heb de roos 4004 voor je, heb je nog belangstelling?
Ik hoor het nog wel.
groetjes Gerlinde

Janneke zei

Hoi,
Zou ik mogen vragen waar ik het patroon van de gedraaide romo kan vinden?
Staat hij ergens in?

groetjes Janneke