dinsdag 12 juli 2011

Mijn uitdaging is afgekomen met deze rimpelrok en shirt.
Vorige week had ik geen puf meer om verder te gaan met de uitdaging van Sancho: 7 kledingstukken in 14 dagen, maar gisteren begon het toch weer te kriebelen om iets voor mezelf te maken en nog snel in mijn vakantiekoffer te kunnen doen. Ik zag pas op de blog van Elise een mooi shirt met pofmouwtjes die ze uit de nieuwste Ottobre had gehaald. Ze had hiervoor 2 patronen gemixt en laat ik nou net ook dat idee gehad hebben. Daar ben ik dus eerst mee aan de slag gegaan.Het is een shirt met pofmouwtjes geworden in een rood-met-witte-stipjes-tricot. Lekker vrolijk. De pofmouwtjes heb ik van een jurkje uit de Ottobre overgenomen. De hals heb ik afgebiesd met witte tricot, wat wel een leuk effect geeft. En voor eronder weer een rimpelrok. De vorige die ik gemaakt heb vind ik voor het mooie net iets te wijd. (of de tricot rekt te veel uit) Dus deze heb ik een stuk smaleer gemaakt maar........nu is hij wel erg strak. Hij zit wel erg lekker, vanavond maar eens afwachten wat mijn man ervan zegt.(Is op zijn tijd ook wel eens belangrijk) Ben benieuwd.

4 opmerkingen:

~THEA~ zei

Hoi Danielle,

Wit met rood is toch wel een ontzettend leuke zomercombi!
Tjaaa...gek is dat met die rokjes. Ik heb ook een witte,maar voor de mode van nu vind ik hem eigenlijk net te lang.Of ik hem zal inkorten?
Vond hem altijd superleuk staan.
Die uitdagen van 7stuks kleding in 14 dagen, lijkt mij ook wel wat. Ik zit wel niet bij die Sancho groep,maar who cares! Ik mag toch doen wat ik zelf wil??

Fijne week verder,geniet van het zomers weertje!

Groetjes Thea♥

Elise zei

Knap hoor, zoveel kledingstukken! Erg leuk deze set! De rok ziet er strak uit, maar wie weet als je hem even draagt dat ie dan alweer wat uitrekt.

Riny zei

Knap hoor zoveel kledingstukken in zo'n korte tijd.Gefeliciteerd!
De rimpelrok met shirt staat je heel mooi.
Leuke stof ook. Fijn dat hij lekker zit.
Niet teveel ijsjes eten in je vakantie:-)haha
Geintje hoor. Mijn rimpelrok zat in t begin ook een beetje strak maar nu niet meer.Zo'n rokje moet gewoon niet te wijd zitten want dan gaat hij 'zakken'
Het shirt staat ook op mijn lijstje. Had vorige week de Ottobre er speciaal voor besteld. Het mouwtje vind ik zo leuk, en nu ik het bij jou zie ben ik super enthousiast.
Ga nu maar lekker relaxen en genieten van je nieuwe kledingstukken.
gr Riny

miekje zei

Hey Danielle,
zeer mooie kleren dat jij hier maakt!! echt knap!!!
Seg die rood met witte stipjes stof.. waar heb jij deze gekocht? online of in een winkel???
Kan je mij iets laten op: melissa.leysen@telenet.be bedankt!!