woensdag 4 januari 2012

Heerlijk daagje uit.....Openluchtmuseum in wintersferen!!broodjes bakken boven het vuur

Bij de molen glijden van een ijsbaan


met het treintje mee door het park

Na een dag in de kou, uiteindelijk toch in slaap gevallen.

Vandaag een heerlijk daagje uit geweest! Vorige week hadden we met zwager en schoonzus al afgesproken om deze woensdag een daagje uit te gaan naar het openluchtmuseum. Mits dat het mooi weer zou zijn! Nou daar zag het gisteren niet naar uit , dus ik had echt niet gedacht dat het door zou gaan. Maar vanochtend zag het er best uit en hebben we het erop gewaagd. nou het was in 1 woord: Geweldig! Het openluchtmuseum is tot eind januari nog helemaal in wintersferen en dat ziet er zo gezellig uit. Overal lichtjes en vuurkorven. De kinderen konden schaatsen, met een band van een ijsbaan glijden, broodjes bakken, aardappeltjes bakken en nog veel meer leuke dingen. De kinderen hebben volop genoten van elkaar en we hebben heerlijk een hele dag in de buitenlucht vertoefd.

11 opmerkingen:

By Ieke zei

Wat 'n heerlijke dag hebben jullie gehad. Het enthousiasme straalt van de foto's af...

Wat leuk dat je vroeger ook gezwommen hebt. Ik ben ook geen topzwemmer hoor! Hoeft ook niet, als je er maar plezier in hebt...

Minke zei

Wat leuk! Wij zijn er in december ook geweest, we vonden het allemaal super en we hebben meteen afgesproken er ook nog eens in de zomer ze gaan kijken! Hebben jullie de lantaarntjestocht ook gedaan, dit vonden mijn kinderen reuze spannend!

Esrosa zei

O, dat ziet er zeker gezellig uit. Wat een gezellige foto's! Onze kids zijn daar eens op schoolreis geweest in de zomer, maar zo in de winter ziet het er heel sfeervol uit...
groetjes, Esrosa
(en jullie ook nog een gezegend nieuwjaar!)

Corine van Toor zei

Wat een leuk uitje!!

Sabine zei

Zo te lezen, hebben jullie een fantastisch leuke dag achter de rug! Het is en blijft leuk er eens met het hele gezin op uit te trekken, hé!

groetjes,
Sabine

Jolanda zei

Dat ziet er gezellig uit.
Ik wil daar ook nog eens graag naar toe. Maar dan als het mooier weer is. Het is echt lang geleden dat ik daar eens was.

wilma zei

Gezellig zeg!En erg leuke foto`s.Kun je weer even op terug zien.
Groet, WIlma

Klaasje zei

Wat een leuke foto's zeg. Heerlijk zo'n dagje uit. Wij hadden van de week ook een dagje uit gewild, maar helaas zitten we weer met een ziek jongetje. Astma ws deze keer.
We hebben ons er maar bij neergelegd, dat hij errug veel ziek is...
geniet van de laatste vakantiedagen hoor!
Gr, Klazina

Huize Kip Kakel zei

Dat ziet er super leuk uit, ik heb er al een paar keer van gehoord, maar bij ons is het er nog niet van gekomen.
wij hebben morgen een dagje uit gepland staan, dus dat wordt de wekker zetten ;-))
Groetjes Hannie

Anoniem zei

Wat ziet dit er leuk uit! Misschien wil je de plaats van het openluchtmuseum met ons delen? Het lijkt mij een mooie plek voor ons jaarlijkse gezinsuitje.

Danielle zei

Hoi Monique, dit park is in Arnhem, echt een aanrader!
groetjes Danielle