vrijdag 18 januari 2013

Rokjes -give-away en allemaal rokjes voor verkoping.

rokjes maat 116 en 128
  De school van de kinderen heeft zijn langste tijd gehad. Ze gaan verhuizen naar een nieuwe school. Dit gaat gebeuren in maart. Er zijn al heel wat aktiviteiten georganiseerd om wat extra geld binnen te halen. Als laatste aktiviteit word er volgende week vrijdag een verkoping georganiseerd. Het is de bedoeling dat de kinderen spulletjes vanaf hun tafeltje gaan verkopen. Alles mocht, zelfgemaakte spullen werd ook als suggestie gegeven. Tsja, toen begon ik te denken of ik niet wat mbv  mijn naaiervaring kon doen voor de school. Zij vonden het een goed plan, dus heb van de week in mijn vrije uurtjes heel wat rokjes aan het maken geweest. Volgende week ga ik nog even verder, maar ik vond het wel leuk om de stand van zaken tot nu toe even te laten zien.
rokje maat 104
rokjes maat 92 en 104 (roze-wit gestreept)
rok maat140
rok maat 152
rok maat 128

rok maat 116
 En nu ik toch bezig ben met voorraad maken wil ik gelijk een rokjes-give-away organiseren. De vorige is al even geleden en was een groot succes. Inmiddels heeft mijn blog ruim 200 volgers, heb ik ruim 200 berichten geplaatst , heeft de blog 277000    pageviews op de teller staan en zijner totaal   2700 reakties geplaatst.
Dit vind ik wel een goede reden om eens wat terug te doen. Ik ga 1 van de bovenstaande rokjes weggeven (of opnieuw maken  als hij al verkocht is) Om mee te doen mag je een reaktie onder dit bericht achterlaten. Mensen zonder blog die mij wel volgen mogen ook meedingen, zet dan wel even een naam erbij. Geef in de reaktie even aan welk rokje je graag wilt winnen en in welke maat je het rokje wilt hebben. De give-away loopt tot 25 januari. Ik trek zaterdag 26 januari dan een winnaar. Nou ik ben benieuwd!
Posted by Picasa

69 opmerkingen:

Zaanse Zolder zei

Die zijn ontzettend leuk geworden. Ik hoop voor jou op goede verkoop. Met je give away doe ik niet mee, mijn meisje van bijna 13 doet geen rokjes meer aan, behalve recykleer rokjes vn mijn hand haha!

Doortje Dartel zei

Tjonge, jonge, je bent druk in de weer voor school. Het zijn stuk voor stuk leuke rokjes zeg! Ik vind dat rood wit gestreepte rokje er helemaal uitspringen. Voor mij dochter in maat 134 zou dat heel leuk staan :).

Klavertje Kleding zei

Wat een leuk idee, maar wat zal je het er druk mee hebben en dan ook nog een give away!! Maar ik doe ook graag mee en zou dan voor het bovenste rokje gaan in maat 128, want dat patroon wil ik steeds nog een keer kopen, zo leuk!

Gr. Nel

All Set zei

Wat leuk zeg, ik kwam je blog tegen via Sancho... Dat rooswit gestreepte rokje in maat 104 zou mijn dochtertje vast prachtig staan hihihi... Ik waag mijn kans...

Felisa zei

Wat een leuke give away. Je bent er maar druk mee, met die leuke rokjes. Ik doe graag mee voor het rode gestreepte rokje, maat 92.

Veel succes met de verkoping, je gaat vast veel verkopen, dat kan bijna niet anders :-))

Groetjes Felisa

jojzy zei

Leuke give away! Natuurlijk waag ik daarvoor een rokje....eh gokje!
Het roodwitte rokje in maat92 zou mijn jongste geweldig staat, of de blauwwitgestreepte in maat 116 voor de oudste. Ze zijn allemaal super, maar deze springen er voor mij het meeste uit.

Groetje van Joyce

wannesraps zei

hee tof!! Ik doe graag mee! Rokje 2 (tricot denk ik) vind ik super leuk!!
Dochterlief heeft maat 146

Groetjes
Maren (hoemmelke.blogspot.com)

Andrea zei

Tjonge, je hebt het er maar heel druk mee! Wel een heel leuk idee!
Ik vind het laatste rokje wel heel erg leuk, maar dan in mt 140.
groetjes Andrea

zonderglutenmetliefde zei

leuk zeg!!! zon roodgestreepte in maatje 80 .....

Saartje71 zei

Wat een superleuke actie zeg! Dat zou nu echt een verrassing zijn. Allemaal superleuke rokjes. Maar ik vind het bovenste rokje helemaal leuk (ook omdat ik 'm zelf nog eens wil maken, heb alleen patroon nog niet). Oudste heeft maat 128-134 en de jongste 92 (dus die groeit nog naar 104).
Nu maar duimen....

renee zei

wat een prachtige rokjes wat een gezelligheid. Ik word er helemaal blij van. Ik wil graag meedoen voor het rokje met de blauwe streep en de witte roezelrand, en dan heeft Elisabeth maat 104 deze zomer. Ik wens je een goede verkoop dag en veel succes
groetjes Renee

Marleen zei

Hoi Daniëlla,
Wat ben jij ijverig geweest zeg! Dat zal wel verkopen!
Ik zou graag dat donkerblauw met wit gestreepte rokje willen winnen, maar dan in maat 146.
groetjes, Marleen

Anoniem zei

Hoi Danielle,

Wat een plezier ik beleef aan jou blog!!!! Onvoorstelbaar. En ik heb ook al veel geleerd van je over het maken van rimpelrokken. Ook al de blogs die jij weer volgt zijn interessant. Wat een leuk idee om rokjes te maken voor de schoolverkoping. Graag zou ik het grijze strokenrokje wel willen winnen in maat 152. Leuk voor onze jongste dochter. Ga vooral zo door en succes met de verkoping. Zeeuwse groeten, Marja van Damme

Crea Annemieke zei

Hoi Daniëlle,

Leuke rokjes... leuke actie!
Ik doe ook mee met je give away... het rokje van maat 128 blauw ruitje voor kleindochter Sophie lijkt me wel wat!
Veel succes, en aan de cijfers te zien loopt je blog als een trein....
Lieve groet Annemieke

Bianca zei

ZO hee jij bent lekker aan de gang geweest! Wat een leuke rokjes.
Ik doe ook graag mee voor de give-a-way. Graag het laatste rokje in mt 134 (en anders de donderblauwe die van mt 140) Succes met de verkoo, groetjes Bianca (dm-kids)

Saskia zei

Prachtige rokjes! Allemaal mooi, maar de bovenste met de verschillende kleuren rood-roze-paars zouden heel goed bij mijn dochter passen (mt 128).

Ik volg je blog al een tijdje via Sancho en bewonder je naaikwaliteiten en je gigantische tempo!

Diana zei

Wow.. Wat een super leuke rokjes. Helaas is mijn dochter te groot om mee te doen. Deze rokjes ben je zo kwijt op de verkoping. Succes. Gr. Diana

@Let zei

Mijn dochter past deze rokje allang :) niet meer...
Maar ik doe eigenlijk graag mee voor een lieve collega van mij...
Haar dochtertje werd in december 1 jaar.
Het roze-witte streep rokje is wel erg schattig, maat 92 voor de zomer?

Groeten, @Let

Omias maaksels zei

Wat een tof idee, Danielle : rokjes voor het goede doel !
Ik vind meerdere uitvoeringen leuk en doe dus graag mee aan jouw give-away.
Het donkerblauwe rokje in maat 140 'of' het grijze in maat 152 (op de groei dan) zou hier wel welkom zijn. Vooropgesteld dat ik win , hé !

tazke zei

Ik doe graag mee voor de dochter. Ze situeert zich in maatje 152, maar ze gaf net te kennen dat ze al je rokjes super vindt!

Groetjes

wilma zei

Geweldig zeg,wat ben je actief. Leuk.
Vind het grijze of donkerblauwe wel leuk.Maar heb geen idee welke maat,omdat onze maten hier anders lopen.Zou moeten meten..
Maar we wagen een kansje,toch?
En heel veel success met de naaierei en de nieuwe school!!Groet, Wilma

Rianne vd W zei

Wat een geweldige rokjes! Ze zijn allemaal beeldschoon!

Ik ben helemaal fan van het roze-gestreepte rokje! En dat randje onderaan..

Daar wil ik wel voor meedingen! Maatje 104 dan voor de kleine meid!

Mama Deborah zei

Super leuke actie voor school en rokjes. Je give away is echt heel erg leuk. Ik vind het roze met wit gestreepte rokje maat 104 helemaal leuk. Ik zat al te kijken welk patroon dat is.

sarina zei

hoi wat ben je ijverig, en wat een leuke give away, ja daar wil ik wel mee mee doen! succes met je andere rokjes
groetjes sarina

Sofie zei

Leuk en proficiat met al die volgers, reacties en page views ;-)
Ik zou voor mijn 10'er dochter wel een 152 rokje zien zitten! zal een linkje zetten op mijn blog!

Bianca zei

Wat een leuke rokjes heb je gemaakt. Mijn dochter is weg van die wijde roze wit gestreepte rokjes. Maar zij heeft mt 134-140. Als dat ook mag doe ik graag mee.

Anoniem zei

Wat een leuke rokjes weer, en wat naai je snel! Wat een geweldig idee om d.m.v. de rokjes te verkopen geld in te zamelen. Ik heb zelf geen blog maar geniet altijd van uw naaicreaties! Ik doe heel graag mee met de give-away, ik ben helemaal weg van het onderste rokje. Mijn dochtertje draagt aankomende zomer denk ik maat 104. Succes met de verkoop, en ik kijk alweer uit naar uw volgende post!

Vr. groetjes,
M. Verbaas

Annemarie zei

Wat een leuke actie en wat een supersuperleuke rokjes! Ik waag ook een kans: ik hou van de rood/roze combi. Dus een rokje van de eerste of tweede foto (maatje 98)

Groetjes, Annemarie

Vlijtige Lies zei

Heb je wel geslapen?? Wat ben je snel gegaan! En wat zijn ze mooi. Zeker weten dat dit verkoopt. Begin daarna een webshopje....Gr.

Onder de knotwilg zei

Wat een leuke rokjes! Dat zal vast goed lopen op de verkoping, wie weet nog wel met nabestellingen!
En wat je give-away betreft: daar doe ik graag aan mee! De roze-wit gestreepte in maat 104, die vind ik het allerleukste...

Ellen zei

Hoi Danielle,

Sinds ik je gevonden heb en de rokjes voor mij hebt gemaakt volg ik je op de voet.
Ik doe heel graag mee voor het blauw gestreepte rokje in maat 134/140.
Groetjes Ellen de Rijke

Noortje Zuid zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Noortje Zuid zei

Wauw, wat een superleuke rokjes!! Ik heb geen enkele voorkeur, vind ze allemaal erg leuk, en met drie dochters waag ik toch een kansje..... Wat ben jij enorm creatief!!
Groetjes,
Noortje

Anoniem zei

Wat een leuke rokjes!En zo snel! Jammer dat ik het zelf niet kan maken. Ik doe graag mee voor het bovenste rokje maat 116 of 128, maakt niet uit!
Groeten Carolien.

Kaatje zei

Wauw, wat een schitterende rokjes!! Die zul je zeker allemaal verkopen!
Mocht het roze/ witte rokje over zijn in maatje 104 dan zou mijn dochtertje daar dolgelukkig mee zijn...

Groetjes Bianca

Fran zei

Leuke verzameling rokjes! Met 3 dochters hier ook altijd welkom. De roze-wit gestreepte rokjes vind ik top maar helaas niet in de maat die hier kan dienen. Mocht je deze in 128 maken dan doe ik graag mee :-) Veel succes met de verkoop tvv school!

Groetjes
Fran

julia zei

leuke rokjes veel succes met de verkoop

Mamanon zei

Winnen dat is haast onmogelijk maar genieten van jouw blog kan elke dag! En dat doe ik dan ook. Geweldig dat het zo goed leuk en fijn dat je dit al die tijd met ons deelt, geeft mij veel inspiratie en een lach op mijn gezicht. Ga zo door Danielle!
Stel dat... dan vind ik de roze/witte gestreepte dubbele rok voor Isabel in maat 110 prachtig!

Naadjes en draadjes zei

Waauw, moeilijke keuze. Ik ga voor een roze-wit-gestreepte, in maatje 116

Anoniem zei

Wat een leuke rokjes heb je gemaakt. Die zul je zo kwijt zijn.
Ik wil graag meeloten voor het tweede rokje in maat 104. Mijn kleindochter zal er heel blij mee zijn.
Groetjes Thea (stoffeltje)

KidzCreaties zei

Wat een leuk idee en je hebt lekker hard gewerkt. Hopelijk lukt de verkoop goed, maar dat zal denk ik wel goed komen.
En de give-away, daar wil ik wel mee aan doen.
Mijn voorkeur gaat uit naar of rokje 1 of rokje 2, in maat 98/104. En nu maar hopen dat ik in de prijzen val.
Groetjes Kamala

Anoniem zei

Hoi Danielle,
Wat heb je veel leuke rokjes gemaakt voor het goede doel, ze zijn echt heel leuk!! Je dochter wordt vast leeggekocht!
Ik wil graag meedoen voor het tweede rokje in maat 146.
Groetjes
Jannet

Anoniem zei

Hoi Danielle, wat weer een leuke rokjes! Zo kunnen de moeders van de school ook alvast een idee krijgen!Het zal best lopen, veel succes met de verkoop, groet Lucie

tiny zei

Hoi Danielle,
Wat een tempo heb je! Als ik zie wat je allemaal maakt, naast alles wat je doet... Ik wil graag meeloten voor het roze-witte rokje in maat 104. Succes met de verkoop, maar dat zal vast wel lukken!
Groetjes,
Tiny

mio zei

oh wat een leuke rokjes, krijg er zin van in het voorjaar! het roze gestreepte rokje in maat 104 zou erg leuk zijn voor mijn dochter! ik naai zelf nagenoeg niets meer... ;-) Leuke give-away!

groetjes, mio

Anoniem zei

Hoi,

wat een leuke actie en wat een schattige rokjes. Ik waag een kansje: graag het 2e rokje in maat 104. Zal droppig staan voor mijn dochter die bijna naar school gaat.

Succes ermee!
Groetjes Anja

Made by mama zei

Wat een goed idee om ze te verkopen. Die verkoop je vast allemaal wel!
Ik ga voor het bovenste kleurrijke rokje in maat 116. Het streepjesrokje (ook mt 116) vind ik ook heel leuk.
Succes met de verkoop!

Corine zei

Wat zien ze er schattig uit! Ik doe mee en hoop om het 1e rokje, maat 128, zodat onze beide meiden er nog van kunnen genieten.
Een goede verkoop gewenst!

Wilja zei

Wat een productie zeg! Dezen rokjes zullen vast snel verkocht zijn. Een heel erg leuk idee van je. Ik wil ook graag meedoen, de maten van mijn dochters zijn groter, daarom ga ik voor het roze/wit gestreept rokje (mt 92) en deze wil ik dan ook weer weggeven aan een heel lief meisje.

groetjes WIlja

Anoniem zei

Ik heb nog nooit gereageerd, maar lees wel altijd mee. En wil ook wel voor zo'n rokje gaan. Voor m'n dochtertje van 5 jaar kies ik de tweede van boven in maat 104.

Groetjes, Ria

Anoniem zei

Hoi wat een leuke rokjes. Ik heb zelf geen blog, maar lees altijd je blog heel erg leuk. De eerste is heel leuk en maatje 128 voor mn dochtertje. De kws is een leuke school ik heb er ook op gezeten. Groetjes van Lettie

Anoniem zei

Ik ga voor het rokje van de 2e foto, Super leuk!
Dan graag maatje 146.
Groetjes Gea

Anoniem zei

Wauw wat heb je weer een sneltreinvaart met naaien. Leuk dat je het gaat proberen voor school en ik heb er alle vertrouwen in dat je meiden alles kwijt zullen raken. Ze zijn geweldig!!! Ik ga voor het ballonrokje. Heb ik nog steeds geen goed patroon van dus wie weet!! Maat 122/128 denk ik, lengte tot de knie is 40 cm.

Succes met de verkoping en de verloting!Zo te zien loopt het storm, mag ook wel met zoveel naaitalent!

groetjes Deborah

Anoniem zei

Wat een super give away, hier 4 meiden en zou zelf voor het blauw wit gestreepte rokje gaan in maat 116 voor 3e dochter. Superveel reacties al zie ik! maar toch leuk om mee te doen.
Veel succes met de verkoping maar dat gaat vast goedkomen!!
Groeten Marieke

gineke zei

Hallo danielle,
Met verbazing volg ik altijd je blog zoveel mooie dingen komen er uit je handen!
Ik wilde graag mee doen met de give-away voor het gekleurde rose/rood rokje mt 128.
Ga zo door echt heel leuk.
groetjes
gineke

Rianne zei

Hoi,

Heerlijk al die lichte en vrolijke kleuren. Ik krijg al zin in het voorjaar.
Ik vind een Jolly rokje mt. 128 erg leuk om te winnen.
Groet, Rianne

Daniëlle zei

hoi danielle
leuk zeg dat je voor school naait!!! zullen ze fijn vinden. maar ik doe graag mee met je give-away... ook ik vindt het rood met wit gestreept rokje maat 104 errug leuk zeg!!! Bij deze doe ik dus mee
veel succes en lijkt mij erg leuk om te winnen!!
Groetjes danielle

Corine van Toor zei

Wat leuk, je give-away! ik doe graag mee voor de roze gestreepte in maat 122! spannend!
groetjes Corine

Lydia zei

Leuke actie! Mijn dochter zal het onderste rokje (blauw-wit gestreept)in maat 116 vast prachtig staan!
Veel succes, ook met de actie voor de school.
Groetjes,
Lydia

Anoniem zei

Hoi danielle,
Wat erg leuke rokjes, volg je regelmatig.
Liet je blog aan mijn moeder zien, blijk je collega te zijn, grappig hè.
Doe graag mee met je give away, en ga dan voor 1van de bovenste twee foto 's in maat 86.
Lijkt me erg leuk om te winnen, en anders blijven we inspiratie opdoen bij je.
Groetjes mirjam

Anoniem zei

Ha Daniele
Ok ik volg jouw blog al een tijd. Je geeft mijn steeds weer zin om zelf ook weer aan de slag te gaan, en wat een tempo! Ik ga voor het roze/wit gestreepte rokje in maat 104.
Groetjes Jose

Effie zei

Ik doe ook graag mee voor een roze gestreept rokje in maat 104 (of 110). Een van de dametje is ineens helemaal van de rokjes ..

Anoniem zei

Hoi Danielle,
mooie rokjes hoor!! je hebt de turbo altijd aan volgens mij, ik ga voor de blauw-wit gestreepte dan in maat 134
groeten Magda

Anoniem zei

Wat een mooie rokjes weer! Nou het lijkt me wel leuk om mee te doen!Kvind die gestreepte roze witte wel erg leuk, en dan in de maat 140
Kben benieuwd! Gr Annemarie

Elsbeth zei

Wat leuk zeg, deze rokjes.
Die zullen vast wel goed verkopen!

Voor mijn meisje van vijf vind ik de twede van tricot in maat 128 wel superleuk!

Groetjes,

Elsbeth

addie zei

Hallo Danielle,

Ik zie voor het eerst jouw site, en wat een hele leuke rokjes zeg.

Zelf heb ik geen kleine kinderen meer, maar wel een heel lief kleindochertje die vast het wit met donkerblauw gestreepte rokje wel heel leuk vindt.

Ze heeft maat 122.

Groetjes,

Addie

tjitske's creaties zei

Hoi Danielle,

Wat een leuke rokjes. Ik ben ook echt fan van je blog, altijd zo inspirerend!
Wat een werk om zoveel leuke rokjes te maken.
Waarschijnlijk ben je ze zo kwijt.
Graag doe ik mee met je give away! Vind vooral die eerste rokjes zo leuk (met die verschillende banen) Liefst in maat 104,116 of 128
Groetjes, Tjitske

Mirjam zei

Wat zijn de rokjes leuk geworden!!
En tja... Voor welke dochter zou ik er eentje kiezen?
Die bijna elf wordt of een van de meisjes die straks twee worden (maat 92)?

Groetjes, Mirjam

Sacha zei

Wat een goed idee en wat zijn ze leuk geworden! Petje af voor zoveel doorzettingsvermogen (en dit is nog niet eens alles begrijp ik?)