zaterdag 26 januari 2013

Uitslag give-away

 
 
 
 
 Gisteravond hebben we de verkoping van school gehad en vanochtend heb ik besloten om de give-away te sluiten en een winnaar te trekken. Dan kan ik nl. ook verder met mijn overgebleven rokjes.
 Ik wil jullie allemaal heel hartelijk danken voor de vele reakties. Echt leuk om te lezen en te zien wie mijn blog allemaal volgen. Er kan er maar 1 de winnaar zijn en dat is dus Fran geworden!, zij wilde graag een rokje in maat 128 en dan de roze met wit gestreepte. Fran, van harte gefeliciteerd, stuur me maar een mailtje met je adres gegevens. En aan alle andere volgers: niet getreurd, dit is niet de laatste give-away geweest hoor.... er volgen er vast nog meer.


De verkoping was erg gezellig en echt in winterse sferen opgezet. Veelal verkochten de kinderen tweedehandse spulletjes. Hier en daar ook nieuwe artikelen (snoep, zeep, kaarten, decoratie) Voor zover ik kon zien was ik de enigste met zelfgemaakte rokjes. Complimentjes heb ik genoeg gehad. Veel mensen vonden de rokjes prachtig. Maar ja, dan moeten ze ook nog verkocht worden he..... Ik had totaal 21 kledingstukken te koop. Hiervan werden er 6 verkocht en 2 heb ik nu in bestelling. Eerlijk gezegd had ik gehoopt (maar niet verwacht hoor) dat ik nog wat meer zou verkopen. Aan de prijs lag het niet: 17,50 euro waarvan 10 euro voor de school, aan de afwerking ook niet (die was perfect in mijn ogen) Waaraan wel?  Ik weet het niet.
Ik heb de rokjes de afgelopen 2 weken met heel veel plezier gemaakt, maar heb wel besloten om het op deze manier geen 2de keer meer te doen.
In een volgende blogpost ga ik de rokjes te koop aanbieden en ik ga ze ook op Marktplaats zetten. Kijken hoe dit loopt en misschien ga ik dan nog wel verder met rokjes en andere kledingstukken voor de verkoop maken.
Posted by Picasa

24 opmerkingen:

Andrea zei

Wat jammer dat je niet meer verkocht hebt! Ze zagen er allemaal zo leuk uit!
Hopenlijk verkoop je ze alsnog.
groetjes Andrea

Lize zei

Je hebt hele mooie rokjes gemaakt, daar ligt het niet aan en de prijs ook niet.
Het is met markten altijd behoorlijk onvoorspelbaar. Ik merk het ook als ik op marktjes sta. Je kunt er geen peil op trekken. 't Is net, wat voor publiek je treft, en waar ze naar op zoek zijn en of ze een budget hebben voor een markt.

Klavertje Kleding zei

Jammer zeg!! Ze zien er zo mooi uit.
Succes met de verkoop. Ik heb ook een poosje op Marktplaats verkocht, maar daar ging teveel tijd inzitten helaas.

Gr. Nel

Doortje Dartel zei

Ik kan mij voorstellen dat je je een beetje teleurgesteld voelt. Je had prachtig werk geleverd en daar lag het niet aan. Ik hoop voor je dat je alsnog kunt verkopen. Fran gefeliciteerd met zo'n mooi rokje!

MeidenMama zei

Wat vraag je dan voor de rokjes?? Ik vind van de vorige post de twee onderste rokjes in het blauw/wit in mt 116 en 128 zo leuk voor in de zomer...laat maar weten misschien kunnen we tot overeenstemming komen ;)

marisdaniels apestaartje gmail punt com

Wilja zei

Dat valt me erg tegen, ik had echt verwacht dat je er veel meer zou verkopen. Jammer van al je energie die je erin gestoken hebt. Ik hoop echt voor je dat je ze via MP of je blog alsnog kunt verkopen.

groetjes Wilja

Anoniem zei

Ha Danielle

nee dat had ik ook niet verwacht, ik dacht echt die ben je zo kwijt, nou voor mijn meiden, mag je ze maken hoor, of mischien heb je ze nog wel over? die roze wit gestreept mt 110 en 122, groetjes Tea(nichtje)

Onder de knotwilg zei

Gefeliciteerd Fran! Wat jammer dat je er niet meer verkocht hebt, je hebt er toch heel wat werk aan gehad en het zag er zo leuk uit!
Maar net wat Lize zegt: je kan er geen peil op trekken. Wij hebben een aantal jaar (met andere spullen) op markten gestaan en wat op de ene markt liep als een trein, raakte je op de andere markt nog niet aan de straatstenen kwijt... En waar het aan ligt?!

Francesca Dhondt zei

Oh wauw! Wat leuk dat ik gewonnen heb! Ik ga op zoek naar je mailadres :-) Mijn meisje(s) zullen blij zijn :-)

Vlijtige Lies zei

Je rokjes waren super hoor,dat is het niet. Pas hadden we hier ook zo iets op school met hetzelfde 'probleem'. Wij dachten dat het kwam doordat alle kindjes zelf wat centjes krijgen en iets mogen kopen waardoor de nieuwe zelfgemaakte artikelen toch voor een groot deel retour moesten met de maaksters. Het eten en tweedehands spulletjes loopt gewoon het best. Maar je heb je best gedaan,en wie wat er uit voort komt!! Fijn weekend! gr,Arjo

Mama C zei

Kan me je reactie goed voorstellen Danielle. Misschien dat mensen niet bedacht zijn op zulke dingen en maar weinig geld op zak hebben? Ik doe ook maar een gooi hoor.
Aan de kwaliteit en de originaliteit lag het zeker niet!!
Ps.moet toch regelmatiger /beter lezen want je give away had ik gemist!

zonderglutenmetliefde zei

zonde zeg!!! k denk dat het voor "even naar een schoolmarkt" toch veel geld is.... maar och, alle beetjes helpen he!!!

Made by mama zei

Wat jammer dat je niet meer verkocht hebt.
Mocht je het rokje op de eerste foto in maat 116 ( blogbericht van januari) nog hebben, dan ben ik wel geinteresseerd. Wat vraag je hiervoor? Groet anouk

mio zei

gefeliciteerd met je rokje Fran!
welk patroon gebruikte voor de roze wit gestreepte? of is maat 104 nog beschikbaar? ;-)
Veel mensen hebben ze geen weet van de tijd die het kost om te maken, er staat geen 'merk' op he... let go... ze zijn prachtig!

groetjes, mio

Omias maaksels zei

Proficiat Fran !
Jammer Danielle dat er niet meer kopers waren.
Misschien waren de klanten ook allemaal naaisters ?
Aan de kwaliteit en afwerking zal het absoluut niet gelegen hebben.

Danielle zei

@made by mama: Het rokje maat 116 heb ik nog. Ik vraag er 17,50 voor. Stuur me maar een mail als je hem wilt hebben.

@Mio, het patroon is nr 3335 uit de Bizzkids 2007 winter, met een eigen verzonnen tailleband, ik heb hem nog te koop voor je. Hij kost 17,50. Laat me via de mail maar horen of je hem wilt hebben.

@Tea, ik mail je wel even.

(O)ma Heijstek zei

Hoi Daantje,

Wat ben je toch een lieve meid! Leuk om al deze reacties naar jou toe even te lezen. Iets over hebben voor een ander en bezig zijn ten behoeve van een ander heeft altijd al in jouw aard gezeten. Ik ben hier dankbaar voor.
(diep in mijn hart ook trots) Liefs van jouw ma.

Danielle zei

bloos, bloos. Bedankt voor deze woorden!

by Ieke zei

Wat jammer dat er niet meer rokjes verkocht zijn. Eerlijk gezegd had ik verwacht dat je jerokjes kwijt zou zijn, voordat de markt goed en wel begonnen zou zijn. Gelukkig zie ik tussen de reacties al een aantal gegadigden staan. Ik hoop dat je op deze manier je rokjes avontuur toch nog met een goed gevoel kunt afronden...

Corine van Toor zei

Je hebt prachtige rokjes genaaid en als ik zie hoeveel mensen meededen met jouw give-away, dan ben ik niet de enige die er zo over denkt! Ik ga kijken wat je in de verkoop doet, ik wil nl best bestellen!

Anoniem zei

Jammer dat je niet meer verkocht heb!! 't Zal zeker niet liggen aan de mooiheid en leukheid. Ik denk dat het wel is dat mensen in deze crisistijd niet in 1 keer een bedrag van 17.50 op een markt willen uitgeven. 't Is geen geld voor een rokje hoor, maar ik bedoel dat men dan nergens anders meer iets gaat kopen op de markt omdat je in 1 keer een groter bedrag uitgeef!!
Maar je zal ze vast wel kwijtraken!!

groetjes Deborah

wilma zei

Ik vind dit ongelooflijk,echt!
Dit is toch geen geld zou ik zeggen. Maar zouden er mss mensen zijn die niet graag "zelfgemaakte"kleren dragen? Lijkt me voor de crisis tijd in Holland juist makkelijk op deze manier enals je ziet wat het in de winkel kost daar in Holland is dit in mijn ogen een weggeefprijs.
Zelfs manlief vond het vreemd hier.
Ik denk er even over na en mail je nog wel.
Groet, Wilma

Anoniem zei

Hoi Danielle, wat jammer dat je niet meer rokjes verkocht hebt, misschien lag het aan het koude weer, zeker niet aan de leuke rokjes. De mensen denken nog niet zozeer aan zomerkleren maar misschien houden ze jouw rokjes wel in gedachten nu ze ze gezien hebben ! Veel succes met de verkoop!groet Lucie

Fran zei

Het rokje heeft me vandaag al bereikt met een super blije dochter als gevolg. Ze wil hem morgen al aandoen maar ze moet nog even wachten tot als het lente wordt :-) Nogmaals bedankt hoor!