vrijdag 5 april 2013

shirt voor voorjaarsrokje en gewonnen give-away....


Voor de middelste dochter heb ik eerst een shirt gemaakt voor op het bloemig voorjaarsrokje. Ik heb het patroon Lina weer gebruikt en op het inzet een nepknopenbies genaaid met roezeltjes van de rokjesstof. Ik zie dat de rechterkant een beetje omhoogkrult. Normaal zit hij gewoon netjes hoor! Ze is blij met haar nieuwe set en heeft het vandaag al aangehad naar school. Wel nog met een lange mouwenshirt eronder natuurlijk.

Tot mijn grote verrassing las ik van de week op de blog van Nienke dat ik haar give-away had gewonnen! En wat voor give-away? Een supergive-away: het boek Sewing clothes kids love! (weliswaar een engelse versie wat ik slecht kan lezen, maar dat maakt niet uit, ik vermaak me wel met plaatjes kijken en patronen overtrekken, daar heb ik voor de rest geen uitleg bij nodig)
Ook kreeg ik nog een leuk gehaakt kikkertje erbij, helemaal leuk dus!! Nog van harte bedankt Nienke.
En vandaag nog een rimpelrok op bestelling gemaakt. Eentje met banen in de kleurencombi blauw/wit. Ik ga hem voor mezelf misschien ook nog wel maken, weer eens wat anders.....


9 opmerkingen:

Mama Deborah zei

Leuk shirt en setje!

Vlijtige Lies zei

Leuke variant op het lina shirt!! Mooie set zo. En het boek is zoooo leuk,en met een stel patronen erbij, Jij boft!! Enne ik wil je wel toevoegen voor hetgene waar we het vanmiddag over hadden maar heb jij FB?? Zo ja wil je me dan even toevoegen of mailen anders lukt het niet doei doei,en haakse;)

Bianca zei

Leuke set zowel het shirtje als de rok, mooie combi van kleurtjes!

Astrid zei

Wat een leuk shirt zeg!!

Borgero zei

Leuk shirt zo bij het rokje. En veel plezier met het boek, pas maar op dat je straks niet ook de Nederlandse versie wilt.... Van een aantal patronen heb ik overigens de Nederlandse werkbeschrijving toegevoegd (die stonden op de site van Farbenmix).

Nienke

Anoniem zei

Wat een super gaaf shirtje!!! Mooie kleuren en leuke variatie.
Het lijkt me ook een enorm leuk boek! Heb je gelijk weer inspiratie!Ben benieuwd wat er op je blog ervan verschijnt.

Groetjes Deborah

Wilja zei

Wat een leuk shirt! staat heel mooi bij het rokje. Het rimpelrokje is trouwens ook leuk zo met die stroken ertussen. En wat leuk dat je een give-away hebt gewonnen, gefeliciteerd! Veel lees- en kijk plezier.

groetjes Wilja

Doortje Dartel zei

Super shirt en je hebt een hele mooie prijs gewonnen.

Klaasje zei

Shirt is leuk geworden. En je hebt een bijzondere prijs gewonnen, erg leuk.
Gr, Klazina