dinsdag 14 oktober 2014

2 setjes erbij....

Ik maakte de afgelopen dagen 2 setjes erbij voor de meiden. 1 voor de middelste dochter en 1 voor de jongste dochter. Ik begon met een shirt 'Lina' in een fleurig stofje voor de middelste dochter. Ik had hem geknipt en liet hem toen zien, maar nee dat kon echt niet hoor ma! Nou ja helaas dan... Ik vond het stofje zo leuk dat ik hem verknipt heb tot een kleiner exemplaar voor jongste dochter. En staat hij echt lekker fleurig. Een donkerblauw strokenrokje eronder, die ik ooit maakte voor een verkoping, maar die overbleef. Nooit geblogd op model, dus bij deze. Voor eronder een fuchsia legging gemaakt.
Voor de middelste dochter in de veilige kleuren gaan zoeken en voila, is ook gelukt. Voor eronder een donkerblauw strak rokje en een donkerblauwe legging gemaakt. Ik zal ook nog een grijze legging maken, dan kan ze afwisselen. Dit setje viel beter in de smaak bij haar.

16 opmerkingen:

Linda zei

Leuke shirts! Fijn patroon zo te zien.

Gera zei

Leuke shirts, lastig is dat soms als je moet schakelen tussen leeftijden. Want niet alles past meer dan bij de leeftijd.

Made by mama zei

Leuke setjes heb je weer gemaakt! Ik heb de lina al twee keer voorbij zien komen, en vind het een heel leuk patroon. Denk dat ik 'm ook ga aanschaffen voor Sophie!
Je jongste houdt nog wel van kleur zo te zien! Leuk hoor.

Elise zei

Fijn dat je dan nog een dochter hebt die je er wel blij mee kan maken. De donkerblauwe met grijs is een leuke combi geworden. Ik moet wel een beetje lachen op de manier waarop ze poseren. Ook de jongste staat al met dr arm in dr zij.

Omias maaksels zei

Helemaal top !
Z├ęker de versie voor middenste dochter !
Eerlijk ? Ze heeft toch een beetje gelijk met haar weerstand tegen de bloemetjescombi.
Het grijs-marineblauw is veel beter geschikt.

Vlijtige Lies zei

Ha ha ik vind eigenlijk dat je dochter wel gelijk heeft,het kleurige shirt staat super bij je jongste,maar voor haar was het waarschijnlijk al net te 'kinderachtig' geweest.De veilige uitvoering staat haar juist weer erg goed! Een uitdaging op zich voor jonge dames naaien,toch? groetjes.

Sandra zei

Ooh wat ontzettend leuk! Wat een leuk model is dit shirt. De stof vind ik prachtig, vooral de bovenste!

Little Train zei

Mooie creaties! Leuk patroon en mooie stofjes. De blauwe en grijze stofjes zijn inderdaad geschikter voor middelste dochter. En dat strikje maakt t net weer extra leuk! Alleen... ik zou het er niet precies middenvoor op zetten, maar een stukje rechts van het midden. (Sorry voor mijn commentaar!)

Erika zei

wat een leuke setjes!! heb je een patroon voor leggings? ik ben op zoek naar een patroon maar kan het nergens vinden. tips zijn welkom.

sarina zei

wat een leuke setjes, en inderdaad zo staat het het mooist bij allebei. En allebei blij!
groetjes sarina

Danielle zei

Erika, ik gebruik voor de jongste dochter de legging van het Laguna patroon (farbenmix) en voor de oudste meiden heb ik een patroon uit de Ottobre. In de Ottobres staan regelmatig goedpassende leggings. Kijk maar eens op hun site, daar kan je alle uitgaves doorbladeren.

Sabine zei

Die Lina's zijn echt prachtig. Ik moet dat patroon ook maar eens gaan aanschaffen. De hele combi's zijn trouwens heel mooi. Het donkere is mijn favorietje.

groetjes,
Sabine

Klaasje zei

Eerlijk gezegd snap ik dochter wel, is meer voor de jongere dametjes.
Staat beiden erg leuk.
Gr, Klazina

Wilja zei

het gekleurde stofje vind ik inderdaad leuker bij je jongste staan. De beide dames hebben er in ieder geval een heel leuk setje bij.

groetjes Wilja

meisjeskleding zei

leuke foto's

Iekepiek zei

Whaha de dochters gaan ook al voor donkerblauw. Ik telde zes donkerblauwe jurkjesnin mijn kast. Jij ook vast zoiets; )