zaterdag 3 februari 2018

Tule rokje met shirt...

Ondanks de dip is het me toch gelukt een mooi setje te maken voor de jongste dochter. Ik vind het eerlijk gezegd zo leuk geworden dat het kriebelt om weer meer produktiever te worden.

 Het idee van de rok komt van een rokje dat ik moest verstellen voor iemand (was ook een tulerokje, daarbij lieten de stroken los) Ik had al een tijdje een mooie donkerblauwe tule liggen met zilveren hartjes erop. Ook neem ik me al jaren voor een tulerokje te maken en had dat nog nooit gedaan. Dus nu moest ik het doen voordat ze er te oud voor word. Een glitterelastieken tailleband erop gezet en voor erboven een shirt gemaakt mbv het patroon Mareen en bij de raglannaden ruches tussenuit gestikt. Om het af te maken een applicatie gemaakt met de cameo.


10 opmerkingen:

Anoniem zei

Dat is een heel mooi setje geworden. Ach en de dip........ daar hebben we op z’n tijd allemaal wel eens last van. Ik heb dat wel eens na een project dat niet helemaal naar mijn zin is.
Groetjes, Marjolein

wilma zei

Dat is een leuke set!! Zou het zo bij je bestellen....
Groet,
Wilma

Mariette zei

Wow dat is echt een plaatje! Prachtige kleur en heel mooi gemaakt!

Lucie zei

Het is echt weer een superleuk set! Zo leuk met dat bijpassende boord en de ruches bij de schoudernaad, helemaal"in"! groet, Lucie

Marleen zei

Mooi setje geworden! Hopelijk volgen nog meer positieve naaicreaties!
Groetjes, Marleen

Thea zei

Leuk gemaakt! En leuk weer wat van je te zien!
Waar haal jij je inspiratie voor wat je op een shirt zet eigenlijk vandaan?

Crea Roosje zei

Super leuk setje voor je dochter gemaakt!
groetjes Esther

Mama C zei

Wat een leuke set! heel leuk gedaan en perfect matchend. De tekst op het shirt vind ik ook erg leuk. Maak je die zelf of koop je die kant en klaar in de Silhouette Store?

Danielle zei

@Thea en @mama C, meestal heb ik een bepaald woord in mijn hoofd waarvan ik een applicatie wil. Dan ga ik in de silhouette store zoeken naar de mogelijkheden. In dit geval zocht ik op love. Het is dus een kant en klare apllicatie.

Thea zei

Hej, dat is een goede tip! Gewoon in de silhouette store zoeken... Die ga ik onthouden, dankjewel!
Normaal keek ik daar niet meer in, want dan was voor mij de lol van het 'low-budget' eraf. Maar ik kan er natuurlijk wel ideeƫn opdoen. Ik heb wel de uitgebreide versie van de silhouette-software...