dinsdag 7 augustus 2018

Wat naaisels en datum voor opgeven naaidag....

En dan zijn we weer 2 maanden verder, wat vliegt de tijd. Ik had de afgelopen tijd niet zoveel behoefte om te bloggen, maar wil aan de andere kant mijn blog toch blijven bijhouden. Dus bij deze even een kleine update... Mijn voornemen is om na de zomervakantie weer aktiever te worden met berichten plaatsen.

Naaien heb ik de afgelopen periode af en toe gedaan, en al met al zijn er best wat kledingstukken vanonder mijn machines vandaan gekomen. Ik heb nog niet alles op de foto, de rest komt nog wel een keer.


En een shirt voor haar broertje...

Vorige week naaide ik nog een kraamcadeautje voor baby Jan. (patroon zwergenverpackung Farbenmix)

Op facebook zie je nu heel veel jurken voorbij komen die mbv het nieuwe Sofilantjes patroon Vallis zijn gemaakt. Ik ging ook overstag en bestelde dit e-book. Jongste dochter heeft er weer een zomerjurkje bij!

Als laatste wil ik nog even doorgeven dat opgeven voor de naaidag van 11 okt kan vanaf vrijdag 24 augustus. Die dag plaats ik weer een bericht met meer gegevens.

4 opmerkingen:

Mama C zei

Leuk om weer wat maaksels van je te zien! Ik zal binnenkort ook mijn blog even bijwerken. Wat ik voor mijzelf maak zet ik er nooit op dus dan valt er soms een gat😉.

Wilma zei

Fijn weer iets te horen.
Je bent ook al verhuisd neem ik aan. Lekker actief bezig ben je wel weer.
Groet.
Wilma

Anoniem zei

Ondanks je verhuizing heb je flink wat geproduceerd. Leuk hoor. Het kraamcadeautje vind ik echt heel schattig. Blijf maar op je blog hoor. Ik vind het heel leuk om je creaties te bekijken en van het een en ander op de hoogte te blijven. Ik heb geen Facebook dus moet ik het hier mee doen😉
Groetjes, Marjolein

Mia zei

Sorry voor de late reactie op jouw recente blogpost met de toffe Vallis voor jouw dochter. Ik had problemen met blogspot , Bloglovin' ; met het geven van reacties. Fijn dat je weer 'on blog' bent !