donderdag 24 juni 2010

Een zomerse Tini voor Anne-Marit







Voor Anne-Marit een zomerse Tini gemaakt van stofjes die ik al jaren heb liggen. Ik had van de week mijn stofjes uitgezocht en allemaal bij elkaar gelegen, netjes op stapeltjes. Ik schrok van de hoeveelheid die ik in korte tijd erbij verzameld heb. Dus ik had echt zoiets: Ik ga eerst eens wat doen met de oudere stofjes. Van sommig weet ik overigens echt niet wat ik er van moet maken, misschien komt die inspiratie nog een keer.



Nou de Tini ging aardig vanzelf, alleen mijn lockmachine doet niet meer wat ik wil, dus daar baalde ik stevig van, dus heb van binnen alles gezigzagd. Ik ben mijn nu aan het orienteren voor een nieuwe. Waarschijnlijk een juki waar ik hele goede berichten over heb gelezen.



Ik heb de Tini wel een stukje korter gemaakt en de volgende keer ga ik hem denk ik proberen minder wijd te maken. Hij staat nu wel erg veel naar voren. Misschien dat door het wassen de stof wat soepeler word en soepeler gaat vallen.

4 opmerkingen:

Sandra zei

Ooh mooi zeg! Prachtig tuniekje en wat staat het lief!

Groetjes, Sandra

Vlijtige Lies zei

Stofjes eten geen brood joh,soms krijg je opeens een ingeving,en weg zijn je stofjes...misschien een leuke sprei,van je resten?Wat een lief meisje zeg,en het tuniekje staat haar erg mooi!Dank trouwens voor je aardige woorden,bij m'n jasje!

Anoniem zei

Super geworden. Erg mooie combi van stofjes.

Misschien kun je nog wat elastiek innaaien zodat hij wat smaller wordt?
Overigens vind ik het niet perse nodig, hij staat haar zo ook superschattig.

Groetjes Sandra

Bren zei

Ik vind hem errugg schattig hoor!
Bij mijn dochter viel hij trouwens ook heel wijd, ik heb de zijnaden zeker 3 cm ingenomen :-s

groetjes Brenda