donderdag 16 februari 2012

Jas voor Oudste of voor Middelste dochter?....Ik heb een jas gemaakt, maar weet nu niet voor wie ik hem het mooiste vind..... Ik heb een patroon uit de Bizzkids van 2006 gebruikt. Dit patroon vind ik al zo lang heel mooi. Maar wist nooit hoe ik hem uit moest voeren. De versie in de Bizzkids vond ik te bont. Vorig jaar stond hij al op mijn lijstje, maar bij gebrek aan inspiratie is er niets van gekomen. Maar nu zag ik een aantal weken geleden bij de winkel achter ons een zomerjas in een soort van postzakkenstijl hangen en die vond ik dus zo mooi. Ik heb uiteindelijk donkerzandkleurig canvas gekocht. Donkerblauw met wit band gebruikt voor de accenten had ik nog liggen. Ik heb maat 140 gemaakt. Maar hij valt vrij ruim. Dus voor Middelste dochter vind ik hem iets te ruim. (diegene voor wie hij bedoeld was) Dus nu twijfel ik, maar goed ik heb nog een paar maanden totdat het zomer is. O ja om de jas echt af te maken, heb ik een shirt van PomPom verknipt wat Oudste en Middelste dochter helemaal afgedragen hebben voor de applicaties.

14 opmerkingen:

Cindy zei

Wat een super mooie jas! Echt heel gaaf! Ik snap je twijfel voor wie. Als ik nu zou moeten kiezen, Joanne.... Maar je weer nooit hoeveel Marinka nog groeit tot de zomer!

Zaanse Zolder zei

Ik vind de jas bij Marinka tóch mooier staan.

arianne zei

Leuke jas! Op dit moment is hij voor Marinka og wel echt te groot,maar voor Joanne net pas....
Hopelijk groeit Marinka nog wat en kan zij hem gewoon aan :-)

Anoniem zei

Ik vind het een super jas, mijn zusje heeft de echte dus superdure jas gekocht voor haar dochter van vier! dus weet welke jas je bedoelde.
Ik vind de jas zelf het mooist bij de oudste dus bij Joanne staan! denk ook niet dat Marinka zoveel zal groeien dat hij net zo goed staat als bij Joanne, Misschien moet je nog zo´n jas maken in een maatje kleiner/andere kleur.

Succes met kiezen we horen het wel.
Groeten Anne

janneke zei

je hebt een mooie jas gemaakt.
zelf zou ik ook kiezen voor Joanne,anders ruil je toch af en toe :-)

Marleen zei

Hoi Daniëlle,
Wat een leuke jas zeg! De manchetten vind ik ook erg leuk. Mijn dochter lijkt wel op Marinka, blond, bril en ook qua leeftijd. Grappig hè? Als ze meeleest op je blog, zegt ze 't zelf ook dat Marinka op haar lijkt.
Wie weet, past Marinka de jas van de zomer wel.
groetjes, Marleen

Aline zei

Erg leuk uitgevoerd, de jas, echt super. Ik vind m bij Marinka toch ook net wat mooier, vooral die dwarse naad vind ik meer kloppen ofzo. Wat vinden de dames zelf? (Of willen ze m allebei? ;))

wilma zei

Tja,hij is Marinka nu nog te ruim,maar ik vind hem haar mooier staan.
Groet, Wilma

Crea Annemieke zei

Hoi Daniëlle,

Wat een mooie casuele jas!
Tot in de puntjes verzorgd!
Ik vind het je oudste dochter het leukst staan....

Daaaag Annemieke

Omi zei

Je jas is perfect gelukt, mooie accenten ook.
Dik compliment verdiend hoor.

Groetjes,
Mira

Blomkes zei

Tja de meningen zijn verdeeld geloof ik, ik vind zelf de jas het mooiste staan bij Marinka, ook al is ie nog te groot, maar ja op foto's is het soms ook wat lastig te beoordelen he? Succes met de beslissing! Het is een mooie jas geworden!

groetjes, Elske

Ellis zei

Wauw die is mooi geworden. Vond het voorbeeld in het boekje ook niet je van het en zag er een mooie carnavals jas in, maar in deze uitvoering zou ik hem hier ook voor kunnen stellen.
Prachtig gemaakt!!

Wilja zei

Echt eens wat anders, ik ken het patroon niet. Ik vind het een erg leuk model, het staat je beide dochters leuk, maar ik denk dat Marinka er mee aan de haal gaat, omdat Joanne er zo uit gegroeit is.

groetjes Wilja

Ilse Mees zei

ow bizzkids!! Daar ben ik ook super gek op. heb dan ook al aardig wat boekjes van liggen maar volgens mij worden ze niet meer uitgegeven of wel?

Gewoon de jas nog even weg leggen en tegen de zomer kijken wie hem het beste past. Wie weet kan je dan een betere keuze maken ;)