dinsdag 14 februari 2012

ondeugend....Jongste zoon is zo ondeugend...... Net ben ik naar een verjaardag geweest, waar hij aardig wat te eten heeft gehad. Eenmaal thuis moest ik even boven zijn. Toen ik weer beneden kwam zag ik dit dus.

15 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Heerlijk...toch nog honger dus...of was het nu trek?! Groeten,Arjo

Mama C zei

Wat een geweldig boeven-koppie!
Misschien voortaan het fruit bewaren waar je nu de stroopwafels hebt liggen? :-)

Huize Kip Kakel zei

Haha..ik weet wat hij op die verjaardag op heeft en weet nu dus zeker dat hij vanmiddag geen eten meer hoefde :)
Lekker ventje!
Groetjes Hannie

Isabelle zei

HAHAHAHAHA!!! Geweldig toch??? Lekker inventief ventje heb je. Enne....hier heeft dochterlief gisteravond de soep en haar brood wat ze van mij op moest eten, stiekem in de gootsteen gegooid cq. aan de hond gegeven toen ik aan de telefoon zat.....

Groetjes, Isabelle

Heidi... zei

Hahaha, dus jij hebt er ook al zo'n 1... Geweldig dat betrapte koppie van hem :-)
Groetjes Heidi

Klaasje zei

Geweldig toch! Heel herkenbaar, gebeurt overal denk ik wel een keer. En ze zijn altijd de onschuld zelve!
Gr, Klazina

wilma zei

O,ik dacht dat ze dat alleen hier deden??Zucht van opluchting,en als ik de reacties lees zijn we dus niet alleen..
Groet, Wilma

By Ieke zei

Jelle? Mag ik ook een stroopwafel? Die vind ik zo lekker!!!!!

Daniƫlle zei

Heerlijk toch... Bij het eerste kind wordt je boos.... En bij de vijfde (in jou geval) lach je erom.... ( teminste zo gaat het hier.... Schitterend!!

Mamanon zei

Hahaha, dat zijn superfoto's.
Ik was vroeger nog veel erger uit een pakje van 10 nam ik er stiekum 1 en behendig drukte ik het clipje weer terug op het zakje, zo dat niemand het zou merken....
Totdat we visite hadden en totaal met 10 mensen waren, hey we kwamen 1 stroopwafel te kort... Mijn moeder keek naar mij en ik kreeg niks. Ik had hem tenslotte al op. Hahaha

Cindy zei

Geweldig! Fantastische foto's! Die van ons halen ook zulke streken uit :) Pas nog wou dochterlief een roze danoontje maar ze had een gele. Spontaan moest ze plassen en verdween het gele danoontje zomaar in de wc :) Heerlijk die kinderen!

Blomkes zei

Geweldig dat koppie... hij heeft lekker overal een paar hapjes uitgenomen. Hier zijn stroopwafels ook favoriet van onze jongste, gelukkig gaat de lade nog te zwaar open voor hem.

groetjes, Elske

Corine van Toor zei

wat een boefje ;))

Elise zei

Ha,ha, erg ontdeugend, maar leuke momenten om juist dan je fototoestel te pakken. Zo heb ik een foto van Sem zittend en smullend tussen de hagelslag.

Hannie zei

Stiekum moet je daar toch om lachen (als kun je dat beter niet laten zien natuurlijk, zo'n boeffie.

Zo zette mijn nicht 'ns haar vervelende boef voor straf alleen op de gang. Alleen vergat ze dat ze daar nog de tas met boodschappen had staan. Toen haar dat te binnen schoot en ze wilde gaan opruimen, vond ze het geboefte parmantig op z'n rug liggen met een pak vla aan de mond (LOL) waaruit al heel wat verdwenen was.