vrijdag 28 december 2012

Een nieuw soort rimpelrok uitgeprobeerd...

 College Style had deze winter een leuke variatie op de rimpelrok in de collectie. Het is een rok met middenvoor en middenachter banen in 2 verschillende kleuren. En dan bij de zijnaden gerimpeld. Toen ik de rok een keer in real-life zag, zag ik wel dat ik dat ook goed kon maken. Zwart-wit is niet mijn kleur, dus heb andere kleuren gepakt: grijs met lichtroze en grijs met ecru. (Een beetje met het voorjaar weer in gedachten) Oudste dochter was het 1ste proefkonijn, deze rok was goed gelukt, maar besloot bij de 2de rok een tricot band langs de hele onderkant te zetten. (net zoals het origineel) Middelste dochter is een daagje weg, dus ben benieuwd hoe het haar staat, maar dat zal ik dan vanavond zien. Deze rokken heb ik overigens ook gemaakt om voor mijn klantjes een nieuwe variatie te kunnen aanbieden. Dus ben benieuwd of het aanslaat!
 
 
Posted by Picasa

13 opmerkingen:

Antje uit Urk zei

Wat gaaf dat je hem zelf gemaakt hebt, dat zal wel een paar eurootjes schelen hi,hi. En hij is prachtig!

Elfi zei

Die zijn mooi geworden!

Heidi... zei

Erg mooi weer!

Vlijtige Lies zei

Leuk Danielle!! Ik vind de roze versie vooral erg mooi! En o ja zelfs je sokken kleuren er perfect bij;)! Groet en deze rokken worden vast helemaal 'hot'!

Doortje Dartel zei

Wat een leuke variatie.

Sabine zei

Wat leuk dat je alweer een variant hebt gevonden! Ik vind hem trouwens heel mooi geworden en vind ook de kleuren super! Die wordt gegarandeerd ook een hit!

groetjes,
Sabine

Marleen zei

Hoi Daniëlle,

De rokken zijn leuk geworden zeg.
Ik vind de grijs/ecru combinatie mooier. Hoelang is de stof die je voor de zijkanten hebt gebruikt?
groetjes, Marleen

Wilja zei

Leuk joh! ik had ze nog niet gezien, 't is even heel wat anders. Maar ik moet ook eerlijk zeggen dat ik de effen rimpelrokken helemaal zat ben. Je ziet ze echt overal, dan hoeft het voor mij niet meer. Dan vind ik zo'n variatie van de rimpelrok veel leuker.

groetjes Wilja

By Ieke zei

Wat een leukerd! Dit wordt een hit!

Marieke zei

Ontzettend mooi en wauw!! wat knap!

Hannie zei

Mooi joh! Ik heb ze ook gezien, ja.
Maar dit is wel ietsje goedkoper dan hè.

Anoniem zei

Heel leuk zijn ze geworden en beide rokken een leuke kleurencombi. Ben benieuwd hoe je de gerimpelde zijkanten aan de gladde voorrok heb gelockt. De zijkant gerimpelde met dat plastic band of elastiek? Jij heb alvast 2 rokken voor het voorjaar af!Petje af!

Groetjes Deborah

Danielle zei

@Marleen en @Deborah: Ik heb de zijkanten 1,5 keer de lengte geknipt.
Daarna gerimpeld met elastiek tot de totale lengte van de banen, daarna tegen de banen aangespeld en daarna gelockt.