vrijdag 7 december 2012

warme truien voor de meiden.....

Vandaag met dit koude weer kreeg ik echt zin om warme comfortabele truien te maken voor de kinderen. Ik begon met truien voor de oudste meiden. Hiervoor gebruikt ik de Mareen, van het  patroon Xater pakte ik de capuchon  (vind hem van de Mareen niet mooi) en uit een Ottobre gebruikte ik het idee van de zakken en mouwboorden. Nu voor oudste dochter nog een spijkerrokje voor eronder maken of misschien morgen gewooon kopen op de markt. (ligt aan de prijs)
 
 
 
Posted by Picasa

17 opmerkingen:

wilma zei

Oei wat mooi weer.Maar wat is nu het verschil tussen de Mareen en de Mareen van Yorik?!?!Ik vind dat jurk model wel grappig,maar ik snap het even niet meer!!!!
Groet, Wilma

wilma zei

Leuk gedaan! Hoe maak je dat sierstiksel langs de rand van de zak zo netjes? Je moet dan toch op de binnenkant stikken, dan zie je niet wat je doet toch?

Mama C zei

Wat een leuke trui Danielle! De combi van de verschillende patronen maakt het tot een hele leuke trui. De zakken er op vind ik een erg leuk idee. Het Mareen patroon gebruiken voor een trui ipv een jurk is ook een goede tip. Eens zien of mijn meiden nog een trui willen... (waarschijnlijk niet).

Groetjes mama C

Felisa zei

wat mooi! Die zullen vast in de smaak vallen bij de meiden!

frunnik zei

Erg leuke shirts zijn het geworden en de zakken zijn mooi en handig.

Jeannette zei

Deze is ook weer zo mooi! Ik kijk met bewondering naar je sierstiksels van de cover, jij hebt echt waar voor je geld met die machine...... Hoe krijg je die toch zo netjes?

Danielle zei

@Wilma, Ik ben met de Mareen begonnen en heb toen de Yorik van Farbenmix (= een petroon) erbij gepakt om daar de capuchon van over te trekken.

@Wilma, ik heb de zakken er eerst met een stiksteek op de goede kant vlak langs het randje erop gestikt. Daarna kon ik aan de achterkant emt de cover het lijntje volgen!

By Ieke zei

Je gebruikt de cover echt super vaak en slim! Wat een leuke trui heb je gemaakt!

Elise zei

Mooi! Leuk ook de coverstiksel!

Vlijtige Lies zei

Mooi zeg en vooral heerlijk warm en wat is het toch mooi je coverlock stiksel!! Het kost wat moeite maar dan heb je wat ook. Doei Arjo

Tante Pollemop zei

Mooi super model leuke kleuren combi toptrui

Wilja zei

Wat een leuke truien in mooie warme kleuren. Je kunt echt goed met je Cover overweg, 't is zeker geen miskoop, fijn dat het zo goed lukt.

groetjes Wilja

Diana zei

Leuke truien in heerlijke kleuren!

Jedidja zei

Wat knap. Zou ik nooit kunnen maar ik vind het leuk om te zien.

Doortje Dartel zei

Leuke vrolijke trui. Ik heb vandaag ook net een trui van de mareen gemaakt. Dat kun je wel gebruiken met dit winterse weertje.

Cindy zei

Hele mooie trui! Leuk gespeeld met stoffen en verschillende patronen! En lekker warm met de koude dagen!
Groetjes Cindy

Anoniem zei

Je blijft lekker doorgaan met naaien!! De truien zijn super gaaf zeg! Knap hoe je patronen combineert en zo iets eigens maakt. De cover maakt het af alsof het zo uit de winkel komt vind ik. Lijkt me een super leuke combi met een spijkerrok.
Is het patroon Maureen ook van farbenmix?

Groetjes Deborah