maandag 15 april 2013

Vest voor jarige....

 Zoals gezegd ging ik voor onze oudste zoon een vest maken. Gisteren werd hij 9 jaar en 1 van zijn wensen was een zelfgemaakt vest. Vorig jaar maakte ik er ook 1 voor zijn verjaardag uit de Ottobre 6-2008.( klik )  Hij heeft die de hele zomer als jas gebruikt. Ik vond en vind dat model zo leuk dat ik hem nog een keer maakte in dezelfde maat (128) maar ik verlengde hem wel 5 cm. Zoals jullie onderhand weten hou ik erg van rood, blauw, wit, dus ben ik aan de gang gegaan met wit en blauw jogging, gestreepte tricot en heb het vest afgemaakt met rode coverstiksels. Een zaterdag besloot ik het vest even te wassen. Natuurlijk wel met kleurendoekjes (colourcatchers) voor het evt. doorlopen van kleuren. Toen hij uit het wasmachine kwam schrok ik wel even, de witte mouwen zaten helemaal onder een waas van kleine blauwe pluisjes en de binnenkant van de jogging was helemaal gepild. Gelukkig zie je daar aan de buitenkant niets van, maar die mouwen vond ik minder leuk. Maar gelukkig na het drogen en het bewerken met een kledingborstel heb ik het zo goed als weggekregen. Nou zoonlief was er gisteren superblij mee en hij werd gelijk gedragen.
 
 
 
 
 
Posted by Picasa

19 opmerkingen:

Doortje Dartel zei

Gefeliciteerd 9 jarige!
Wat een mooi stoer vest. Die labels maken een vest wel af. Daar zal hij veel draagplezier aan hebben.

Elise zei

Leuk zo'n wens van je zoon! Het vest is mooi geworden en gelukkig is het met de pluizen goed afgelopen.

Blomkes zei

Gefeliciteerd met je zoon! Heel erg mooi geworden het vest, inderdaad een hele mooie kleurcombinatie!

groet, Elske

Anoniem zei

Wauw wat een gaaf stoer vest!! Helemaal af met die coverstiksels en applicaties!! Die kleurcombi blijft idd. erg leuk! Blauwe joggingstof geeft idd. wat blauwe pluisjes af in het begin. Blijft altijd spannend hoe het uit de was komt he! Een hele fijne verjaardag!

Groetjes Deborah

Muisje zei

Nog van harte, en wat een leuk vest.

Nicole Claudia zei

Gefeliciteerd met de jarige!

Leuk dat hij graag nog zo'n vest wilde hebben. Ik vind het vest prachtig geworden (en gelukkig gingen de pluisjes eraf!!).

Groetjes, Collie

Anoniem zei

Gefeliciteerd hoor met je zoon!
Leuk vest geworden!
gr.reinie

KidzCreaties zei

Gefeliciteerd met je zoon. Mooie vest heeft hij gekregen. Dat is inderdaad even schrikken van die pluisjes etc. Gelukkig zie je er niks meer van. Het is leuk geworden en lekker stoer.
Groetjes Kamala

Mama C zei

Wat een mooi stoer vest heb je gemaakt! Heerlijk toch als hij er een hele zomer veel plezier van heeft. Gelukkig viel het met de pluisjes uiteindelijk mee, maar je schrikt dan wel even!

En nog gefeliciteerd met je zoon!!
Groetjes

Elfi zei

Gefeliciteerd met je zoon! Het is een prachtig vest geworden, gelukkig valt het mee met de pluisjes.

Anoniem zei

Gefeliciteerd met je zoon!

Wat een mooi vest en stoer

Julia

Vlijtige Lies zei

Gefeliciteerd!! En wat een mooi vest,niet van écht'te onderscheiden! Wat jammer van het pluizen,hopelijk blijft het daarbij! Prachtig vest Danielle.

Linda zei

Een prachtig vest zeg! Super!
Groet,
Linda

sarina zei

wat een prachtig vest!
groetjes sarina

Wilja zei

Nog van harte gefeliciteerd ! Wat een leuk vest heb je voor hem gemaakt, die zal vast ook vaak als zomerjas gebruikt worden. (rood, wit, blauw blijft een mooie kleurencombi hè!)

groetjes Wilja

Mama Deborah zei

Gefeliciteerd en mooie vest!

Klavertje Kleding zei

Nog gefeliciteerd!!
Heel mooi vest geworden!
En die rok van de abc 147 maak ik van een katoenen stofje, wel een kreukstof zag ik na het wassen, hopelijk wel makkelijk te strijken.

gr. Nel

Klaasje zei

Nog van harte gefeliciteerd met jullie zoon. Beetje laat, sorry.
Het vest is heel mooi geworden. Verbaas me over de maat, want C wordt hier de volgende maand 9 en die heeft 146/152. Wat een verschil he!
Gr, Klazina

Unknown zei

Wat een mooi vest. De details maken hem helemaal af! Mooie kleuren ook. Knap hoor!!