vrijdag 23 mei 2014

Knoopjurk en vest....

Vorige week had ik zo'n leuke grote stippen stof gekocht, die bestemde ik gelijk voor mezelf. Het word eentonig, maar ik heb er weer een aangepaste knoopjurk van gemaakt. Bovenkant is origineel volgens patroon, de onderkant is van een rechte jurk. Ook zijn de maten aangepast naar mijn figuur (boven 38, taille 42, heup 40) Ik ben blij met het zomerjurkje, alleen de stof blijft niet lang mooi heb ik al gezien, de eerste pillen zitten er al op. En o ja, over die riem: zeg maar niets, ik ben er mee getrouwd, haha. Vandaag maakte ik ook nog een vest uit KM 1-2011. In de eerste instnatie dacht ik dat hij mij kolossaal maakte (het rokgedeelte zit eraan gerimpeld en is de dikmaker). Maar toch ben ik nu wel tevreden.

13 opmerkingen:

Nina-hobbysite zei

Een mooi jurkje! knap dat je het zo kan aanpassen na je eigen maten.

Vlijtige Lies zei

Heerlijk een goed passend patroon. En het vest vind ik niet dik makend, staat je prima. Al is het zonder vest ook mooi. Wat mij nog steeds verbaasd is de snelheid waarmee je alles in elkaar zet en nog netjes ook! Complimenten.

Onder de knotwilg zei

Het model staat je heel leuk, en een ander stofje dan lijkt het toch weer totaal anders ;-) ?!

Gera zei

Leuk staat je dat model! En ik denk dat je maar een scheiding moet aanvragen:)
Jammer dat de stof niet mooi blijft. Ik heb net nl. in bestelling bij de Stoffenstunter

Hannie zei

Die riem maakt het prachtige jurkje echt lelijk. Vest en jurk staan je heel mooi en zijn een prachtige combinatie.....maar die riem...brrrrrrr

Danielle zei

Hannie, als ik me nu ongelukkig voel zonder riem? Dat moet ik toch gewoon die riem aandoen?

sarina zei

wat een leuke set! tip ik denk als je het vest net zo lang maakt als de jurk dat het nog meer afslankt omdat je dan langer lijkt.
ik vind het een heel mooi patroon!
groetjes sarina

(O)ma Heijstek zei

Ha Daantje,

Staat je goed hoor! Ook dat vestje is erg leuk. Het is een frisse combinatie. Misschien zou je ook eens een ceintuurtje kunnen proberen. Dan accentueer je je taille. Knap gedaan weer.

Liefs jouw maatje

Felisa b zei

Leuk jurkje! Het vest erover staat ook heel mooi!
Heb je al eens een smal riempje geprobeerd op de jurk? Dan heb je toch een riem, maar dat staat denk ik net iets mooier.

wilma zei

Erg mooi. Zou graag een jurk proberen,maar moet het dan eens doen met een geodkoop lapje datmag mislukken. Ook verschillende maten.
Het is hier nu warm,dus het kan.
Groet, Wilma

Elfi zei

Mooi stelletje heb je weer gemaakt. En als jij je prettig voelt met het dragen van een riem, moet je dat gewoon blijven doen hoor.

Andrea zei

Zo, jij hebt er weer een mooi setje bij! En draag maar gewoon waar jij je lekker bij voelt hoor!
groetjes Andrea

Erika zei

Wat een leuk stelletje!!en wat kan jij goed naaien zeg!!