dinsdag 3 juni 2014

Een set voor mezelf en meer...

Ik twijfelde of ik mijn nieuwe set op model zou laten zien of juist niet zou doen... Mijn vorige set bracht best wel reakties teweeg. Op Fb meer als op mijn blog trouwens. Op zich niet erg, maar het gaat meestal over mijn riem. De dingen die ik maak en op de foto laat zetten ben ik zelf meestal blij mee en draag ik vaak ook zoals getoond. Want daar voel ik me het lekkerst mee. De combi van jurk en vest heb ik nu 2 keer naar de kerk aan gehad, dus dat zeg denk ik wel genoeg over hoe ik hetzelf vind staan, terwijl als ik naar de reakties moet luisteren, past het niet bij elkaar. Maar ik denk dat jullie het toch ook wel waarderen als ik doe waar ik mezelf het lekkerst bij voel......
Maar mensen jullie mogen reageren zoals jullie het zien hoor, het is alleen wel zo dat ik negatieve, of misschien juist opbouwend bedoelde feedback, die anoniem gegeven is zonder naam niet plaats!!
Nu over mijn nieuwe set. Ik heb weer een watervalshirt gemaakt (Ottobre 2-2009), die heb ik wel wat dieper gemaakt. Voor eronder een rok met een gerimpelde overslag. Ik tekende hem zelf, de volgende keer wil ik eens kijken of ik de overslag over de volle breedte meer kan laten plooien. Voor de rest ben ik wel tevreden. Voor onder de waterval nog een topje (Its a fits 1003) Het set zit lekker en zal ik vooral in de vakantie denk ik graag en vaak dragen.Vorige week met de koude, druilige Hemelvaartsdag toch nog even erop uit geweest. Uit deze buurt gaan best vaak mensen naar de zee en strand aan de 2de Maasvlakte. Daar waren we wel nieuwsgierig naar. Dus na eerst heeeeel veeeeel industrie gezien te hebben, was daar eindelijk de zee en het strand! Een voorbijganger bood aan om een foto te maken van ons gezin. Nou leuk toch!

Daarna zijn we nog een uurtje wezen bowlen. De jongste 2 deden op hun manier ook fanatiek mee. Het handige van deze bowlingbaan was dat met de beurten van de kinderen , de hekjes aan weerszijden omhoog gingen, zodat ze altijd raak gooide/ rolde.

19 opmerkingen:

Andrea zei

Heel leuk! De kleur staat je goed joh!
groetjes Andrea

Gera zei

Erg leuk setje, je hebt veel plezier van dat shirtpatroon hè? Het rokmodel staat je goed, die is het wel waard om nog eens te maken. En je kunt het zo ook gerust naar een verjaardag aan. De stof van het shirt is erg mooi.

Isabelle zei

Gewoon lekker dragen wat je zelf mooi vindt!!! Dat als eerste ;) . Ik vind het een prachtige set die vorige, het vest is superleuk, maar de jurk zo met de riem is mooi, en volgens mij ook zonder. Dat is maar net wat je fijn vindt, toch? En deze set met het rozenstofje is ook prachtig. Geweldig stofje! En de rok vind ik grappig zo.

Groetjes, Isabelle

Felisa b zei

Leuk setje, lekker vrolijk!

Anoniem zei

Hoi Danielle .

wat een vrolijke kleur heb je voor je waterval shirt gebruikt ,staat je goed vind ik.
En dan die mooie rok met shirt in kobalt blauw een mooie combinatie die jou prima staat .
Ik geniet van je blog vind dat je leuke kleding maakt.

en wat een leuk gezins kiekje zo met zn allen .

groetjes van Sjoukje

Renate De Jong zei

Ik ben een 'stille' lezer. Maar wil je laten weten dat ik altijd graag jou gemaakte creaties bekijk. Wat maak jij mooie spullen zeg!!
En die riem? Jij moet je prettig voelen in wat je draagt. Is dat met riem dan moet je dat toch gewoon doen!! Niet stoppen met showen op model hoor.
Groetjes Renate

Vlijtige Lies zei

Gewoon jezelf blijven. Iedereen is anders... Heel mooi/sportief setje leuk dat de blauwe kleur heel subtiel terug komt in je shirt. En zelf een rok tekenen zo knap! Ik doe het je niet na.Wat een mooi plaatje van jullie gezin. Wij hebben het plaatsje/strand ook ontdekt. De eerste keer dacht ik ook...gaan we wel goed? het ziet er onderweg alles behalve landelijk uit.Groet van mij.

wilma zei

Heel mooi weer. Mooie kleur vande rok. Hou je de len gte van de overrok en dan rimpel je het aan een kant?
Supermooie foto van jullie gezin.
Groet, WIlma

Linda zei

Een leuk en lekker-zittend (lijkt me)setje heb je gemaakt! Staat je erg leuk. En de gezinsfoto vind ik mooi. Fijn als iemand even een kiekje wil maken. Als je het zelf moet organiseren heeft één van de kids soms geen zin of het komt er gewoon niet van. Nu een spontaan plaatje!
Groetjes, Linda

ps: blijf zeker jezelf ;)

Elfi zei

Wat een mooi fleurig setje, staat je super. En een leuke foto van je gezinnetje, altijd mooi dat een voorbijganger dat aanbiedt.

Omias maaksels zei

Weeral een geslaagde set !
Vermits ik verliefd ben op dat blauw , kan het bijna niet anders of ik vind dit leuk.
Ik denk dat ik nog niet zo vaak grote bloemen zag in kleding die je voor jezelf maakte. Moet je meer doen ; het staat je goed ; oogt erg jong .
Tja ...en wat de kritiek betreft...mijn grootmoeder zei altijd : 'zoveel mensen....zoveel gedachten'...en dat is ook zo.
Jij vindt iets mooi....iemand anders misschien niet. Doorslaggevend is dat diegene die het moet dragen , zich daar lekker bij voelt. Maar ik begrijp jouw aarzeling. Het komt vaak afwijzend over. Dat is nu eenmaal het gevolg van het 'geschreven woord'. Je kan makkelijker zeggen wat je minder leuk vindt , dan het neerschrijven.
Maar probeer om het je niet aan te trekken en je eigen zelve te blijven !
Groetjes
Mia

Anoniem zei

En opnieuw heb je een erg leuke set gemaakt.
Ook ik vind dat je gewoon moet dragen waar jij je prettig bij voelt. Het is gewoon niet mogelijk om iets te naaien en te dragen waar iedereen zich helemaal in kan vinden.
Ik geniet wel van je creaties en hoop dat je ze gewoon zo blijft showen.
Erg leuke foto van jullie gezin.

Groetjes,
Rosalie Rond

Huize Kip Kakel zei

Wat een mooi set!
Lekker fleurig...

En beviel het strand aan de 2e Maasvlakte..jammer dat het zo koud was, wij hadden de strandplannen veranderd in een boswandeling..leek ons net iets warmer die dag:)

Erika zeiwat een leuk setje zeg! het staat je erg goed.
Ik geniet enorm van je blog en krijg er ook naaikriebels van,jou blog stimuleert om zelf aan de slag te gaan.
en wat je vorige blog betreft,met of zonder riem staat allebei leuk en jij moet je er lekker in voelen. Ik hoop dat we nog lang mee mogen genieten van jou creaties.

En wat een mooie foto van je gezin. leuk hoor!!

Groetjes, Erika

Mama C zei

Wat een mooie stoffencombi en dan die kleur blauw, super!
Mooie fleurige set enne, dragen waar jij je fijn in voelt!!

Marleen zei

Hoi Daniella,
Wat een leuk set heb je gemaakt! Die kleuren staan je erg goed. Even een vraagje: heb je de rok aan 1 kant gerimpeld of aan beide kanten?

Jammer dat men iedereen niet in zijn waarde laat. Wees gewoon jezelf en doe waar jij je prettig bij voelt!

Groetjes, Marleen

Danielle zei

Wilma en Marleen, ik heb op patroonpapier eerst de rok in zijn geheel getekend, daarna de overslag er in getekend. De verslag heb ik uitgeknipt en aan de rechterkant heb ik hem op 4 punten uit elkaar gelegd, zodat ik ruimte kreeg om te rimpelen. De linkerkant van de overslag is gewoon glad.

Doortje Dartel zei

Weer zo’n leuke set heb je gemaakt. De rok vind ik vooral leuk geworden met die overslag.
Gewoon kleding dragen op de manier waar jij je prettig bij voelt. Soms kan kritiek opbouwend zijn en je een ander inzicht geven wat je zelf soms niet ziet.

Danielle zei

Doortje Dartel, kritiek kan ik wel tegen hoor, moet ook kunnen, maar kritiek op mijn riem hoor ik al 5 jaar lang (zolang ik mijn blog heb) En wat me het meeste stoort, is de anonieme kritiek.