woensdag 27 januari 2016

trui voor oudste zoon...

'k Heb van het restant van de grijze lap van de vorige post nog een trui gemaakt. Dit keer voor de oudste zoon. Het patroon komt uit de Knippie-4 -2015. Het heeft een leuk model col,  een borstzakje en nog een zakje voor op de mouw. Ik combineerde het grijs met blauw. Ik zit nog te twijfelen of ik het zakje op de mouw naar de andere mouw ga verplaatsen, ik vind het nu een beetje veel aan 1 kant van de trui.( naschrift: in de avond toch gelijk even gedaan, het stoorde me teveel) Voor de rest ben ik tevreden.
14 opmerkingen:

Cecil zei

Hoi Danielle, helemaal geweldig die trui en wat een leuke applicaties! Zelf heb ik ook een coverlockmachine en die is onmisbaar als je veel met tricot en joggingstof werkt. Groetjes van Cecil!

sarina zei

wat een mooie trui, en ik vind het niet hinderlijk hoor. zou het denk ik maar niet overdoen. Staat m erg leuk
groeten sarina

Onder de knotwilg zei

Wat een leuke trui! Die col is heel leuk zo en die applicaties die zijn echt heel mooi! W.s. morgen en anders overmorgen krijg ik m'n coverlock - ik kijk er zo naar uit!! Met alleen lock en naaimachine vind ik de zomen in tricot toch niet echt naar m'n zin en ik zie bij jou steeds dat het mooier kan.

Omias maaksels zei

Knappe zoon in zijn leuke trui !
Mooi met die applicaties en die coversteken.
Oogt erg professioneel , Danielle !

wilma zei

Heel erg mooie trui! Persoonlijk zou ik het zakje verplaatsen naar de andere mouw.
Groet, Wilma

Alienke V zei

Supermooi patroon! Vind die col heel mooi. Zakje naar de andere kant vind ik denk ik beter.

Groetsels zei

Goed gelukt zeg. Mooi gemaakt. Die col vind ik zo gaaf. Ik ben steeds nog van plan om hem te maken voor mijn dochter.

Truus zei

Heel mooi! Vette trui, zou mijn zoon zeggen, die hem zo aan zou trekken!
Ja, staat toch echt mooier, het zakje aan de andere kant, goed dat je dat veranderd hebt.
Ik kan een beetje naaien, van het simpele werk, heb dus echt bewondering voor jou naaikunst!

Groetjes.

Anoniem zei

Gaaf hoor die trui! Zoonlief wil hem ook wel! Heerlijk om resten op te naaien hè! Truien en boxers van de vorige posten zijn ook erg leuk! Leuke actie heb je trouwens, ik waag nog een gokje nu het nog geen feb. Is. Ik denk dat de mareen zoals jij hem veranderd heb echt een topper is. Groetjes deborah

Wilja zei

Wat is je zoon gegroeid zeg! De trui staat hem fantastisch, echt stoer. Leuk model trouwens, ik zal eens in de bieb kijken naar dit blad. Ben nu op dit moment met een vestje en rokje voor de jongste bezig, echt leuk om te doen.

groetjes Wilja

Mariette zei

Superleuk! In de Knippie staan wel meer leuke patronen voor de grotere kinderen op het moment, beter dan een paar jaar geleden, ben erg benieuwd naar de nieuwe, die zal ook wel snel weer komen. De trui is echt zo'n model om er meerdere van te maken, fijn weekend!

Diana zei

Leuk Daniëlle, hier staat de trui ook nog op de planning om te maken. Mooie combinatie grijs en blauw!
Groetjes Diana

Marleen zei

Prachtige trui!! Mag ik vragen welke maat zeilringen/nestels je gebruikt? Gebruik je verschillende maten bij verschillende kledingstukken of altijd één maat?

Vlijtige Lies zei

Wat een stoere trui met mooie details. Ik begrijp e gevoel van de zakjes goed. Het is niet in balans, geen mens die het ziet,maar zelf....goed dat je het veranderd hebt.Wat worden ze ook groot, jullie kids. Groet van mij.