zaterdag 23 januari 2016

'werk' trui voor de oudste dochter...

Alleen voor de oudste dochter had ik nog nooit een sportieve lekker zittende trui gemaakt. Eigenlijk houd ze er ook niet zo van, ze draagt meer jasjes en vestjes. Maar nu ze volgende week mag gaan proefwerken bij de groentenman op de markt wilde ze wel graag zo'n trui (lekker warm ook natuurlijk) Nou de trui is gemaakt, nu hopen dat ze het baantje ook echt krijgt. En anders blijft het een lekkere trui voor thuis op de bank, eruit groeien doet ze niet zomaar meer, dus ze zal er best lang plezier van gaan hebben schat ik zo. Ik gebruikte een jurk patroon uit de KM 1-2016 maat 38. Ik gebruikte de capuchon van het patroon niet maar knipte een col. (een rechthoekige lap) De naden heb ik verkeerd om genaaid, zodat je de verkeerde kant van de naden aan de buitenkant kreeg. Wel een leuk effect vond ik, alleen het rafelt nog wel, dus regelmatig zal ik misschien draadjes moeten knippen.
Wat een leuke reakties kreeg ik op mijn vorige post! Jullie kunnen nog raden als je het nog niet hebt gedaan, maandag 1 februari maak ik de winnaar bekend


5 opmerkingen:

Groetsels zei

Leuk zo met die naden naar buiten, lekker nonchalant! Leuk geworden. Die gaat ze vaker dragen dan ze nu denkt.

Omias maaksels zei

Ik durf te wedden dat dit een trui is die heel vaak gedragen zal worden.
Die ziet er zo heerlijk comfortabel uit !
En als de groentenman een beetje slim is....dan snapt ie toch dat deze jongedame in haar passende trui dé geschikte hulp is voor in zijn groentenkraam.

wilma zei

Dit is een heerlijke trui zeg! Mss bested ze nog een tweede bij je. Hoop voor haar dat ze de job krijgt. Zo leuk.
Groet, Wilma

Vlijtige Lies zei

Nou ik hoop dat ze de trui vaak mag gaan dragen bij haar nieuwe baantje! Heerlijke sportieve trui.Lekker warm en er nog een spaarcentje mee verdienen,super toch. Succes voor zaterdag.

Andrea zei

Heerlijk zo'n waarmee trui! Hopelijk krijgt ze dr baantje!