maandag 10 oktober 2016

trui Xater...

Het lijkt wel dat ik door de weersomslag het tempo van naaien weer terug krijg gelukkig... Vandaag maakte ik voor jongste zoon een trui met zakken en capuchon. Hij heeft zeer weinig warms in de kast, dus deze trui was zeer welkom. Ik gebruikte het patroon Xater en maakte met flex in de kleur jeans (en dan ook nog eens iets bewerkt) een applicatie en zo vond ik hem helemaal af, was verrast door deze soort flex, daar ga ik dus meer van kopen.
 de vlekken die je ziet komen van het strijken (water)


7 opmerkingen:

wilma zei

o deze is mooi!! Onze zoon zou dat wel lijken. Zeker nu, met een pak sneeuw buiten. Hij had het zo koud.
Witte groet,
WIlma

Vlijtige Lies zei

Vakwerk! Een heerlijke stoere warme trui.

Crea Roosje zei

O .prachtig zeg!
Lijkt bijna zelf gekocht!
Maar jij hebt het zelf gemaakt,vind zo knap van je!
Stoere trui voor een stoere zoon!
liefs Esther

sarina zei

kvind t zo'n prachtige trui! kvind t altijd zo knap dat jij ook voor je jongens naait, op de een of andere manier komt het er hier gewoon niet van. De print maakt m heel professioneel, mooi die jeans. Ik hoop dat ik net zo veel plezier van mn cameo krijg als jij! (kben nog aan het moed verzamelen!)

Anoniem zei

Ook erg leuk die trui!! Zoonlief heeft er ook al een besteld bij mij! Je maakt ze er zo blij mee! Leuk dat je cameo zoveel kan gebruiken! Maakt het echt af!! Groetjes Deborah

Anoniem zei

Hoi!

Mag ik je misschien vragen waar je die mooie flex hebt gekocht? Ik heb na het lezen van je blog (ik volg via Bloglovin') al regelmatig in webshops gezocht maar heb het tot nu toe niet kunnen vinden.

Groetjes,
Anne-Marie

Danielle zei

Hoi Anne-Marie, ik kocht het bij naaiplezier.nl