zaterdag 28 januari 2017

polojurkje...

Ik krijg echt weer zien om aan de nieuwe voorjaar/zomercollectie te beginnen. Gisteren de eerste stap gezet. Ik pakte het patroon ABC134 erbij. Is en polojurkje dat ik al 2 keer eerder maakte. Is een fluitje van een cent dan toch zou je zeggen, vooral als je kijkt hoeveel polo's ik ook al gemaakt heb.. Maar op de 1 of andere manier werkt dat niet zo, ik heb weer aardig lopen tobben met de sluiting. Maar goed, na wat gesjoemeld en gefrunikt te hebben, zit het nu aardig netjes. Ik ben blij met de nieuwe jurk, het stofje vind ik ook zo lief. Hij is nu nog wat lang, maar ik wil liever niet verrast worden door te korte jurken als het straks zomer is.



Voor het buurjongetje maakte ik een applicatie voor op zijn dekbed. Hij houd erg van shovels en kranen, dus was hier erg blij mee.

12 opmerkingen:

Anoniem zei

Leuk jurkje Danielle! Ik ben ook al weer begonnen met de voorjaars- en zomergarderobe. Persoonlijk vind ik dit ook een veel fijner seizoen om te naaien.
Groetjes, Marjolein

Marleen zei

Mooi jurkje. Staat leuk bij je dochter.

Juffrouw Tuttebel zei

Wat is de jurk weer mooi, zo knap de polo sluiting, iets waar ik altijd zo tegenop zie dat ik maar weer iets anders kies.
Leuk voor de buurjongen dat je een applicatie voor zijn bed hebt gemaakt

Crea-roosje zei

Prachtig is het jurkje geworden van je dochter!
Ja om het kraagje en sluiting netjes te krijgen..
Zeker lief stofjes,lekker vrolijk voor de zomer!
En die aplicatie is super stoer!
groetjes Esther

Wilma zei

Leuke print voor de jurk. Hopelijk is het gauw voorjaar.
Groet Wilma

Mama C zei

Wat een leuk jurkje heb je gemaakt en de sluiting vind ik prachtig! Hier de laatste winterjurk komende week afmaken en dan Idd richting voorjaar!

Alien K zei

Mooi jurkje! Moet het patroon ook maar weer eens tevoorschijn halen.

Hutsepruts zei

Super mooi. Helemaal fan en de dochter hier bestelde er ook al zo een!

Anoniem zei

Ik vind zo'n polosluiting ook altijd best moeilijk, vooral dat het onderaan recht komt. Maar jou goed gelukt, leuke jurk! Inderdaad weer leuk om voor het voorjaar te naaien! groet, Lucie

Anoniem zei

Zie nu pas je nieuwe post. Wat een beeldige jurk! Heerlijk zo'n polojurk altijd handig in d'r kast! En de stof is idd erg leuk!!
Groetjes Deborah

Anoniem zei

Al met al toch goed gelukt!! Leuk model.
Erg leuk stofje ook!

Groetjes Thea♥

Sjoukje zei

Hoi Danielle ,

Wat een pracht jurkje voor je dochter ook de kleur staat haar goed een mooi model .
En Jeftha die boft maar met zn buurvrouw die een aplicatie op zn dekbed maakt .
Ook de paneeljurkjes op je vorige blog mogen er zijn, het coverstiksel op de achterkant echt prachtig ja dat maakt het af .

Warme groetjes van Sjoukje