zaterdag 10 maart 2018

fotoverslag naaidag nr 3, mijn maaksels en nieuwe datum....

Afgelopen donderdag 8 maart was het weer zover: een gezellige naaidag stond gepland. Naaien met 33 dames, een dag lang van 9-17 uur. Wat was het weer leuk en wat was iedereen productief. Ikzelf maakte een bomberjack uit de nieuwe B-trendy in maat 140 voor de jongste dochter. Ik kocht zo'n leuk warm bloemenstofje. Ik zag daar gelijk een jasje in. Ik heb het jasje afgewerkt met wijnrode boordstof, voor de boorden en ook voor de voering van de capuchon. Eenmaal thuisgekomen had ik een heel enthousiast meisje die zelfs met haar nieuwe jas naar bed toeging. (die heb ik paar uur later toch maar even uitgedaan bij dr...) Toen ik met het jasje klaar was had ik zin in iets snel klaars. Dat werd dus nog een Semper (sofilantjes) trui voor de jongste zoon, ik had hem thuis al geknipt, dus met een klein uurtje zat hij in elkaar. Nu met de koudere dagen kan hij hem nog even aan, maar voor de volgende winter zal hij hem ook zeker nog passen, hij is nu nog wat op de groei.
Lekkers hoort erbij op zo'n dag!

Kijk eens hoe productief!

De sponsors voor deze dag: de Stoffenkraam , Naaiplezier , Stoffenfeest en Leuketricotstofjes .  Zij hadden superleuke pakketjes ter beschikking gesteld om te kunnen verloten. Nogmaals hartelijk dank hiervoor!En na afloop vond de jongste zoon het wel nodig dat er gestofzuigd werd...

Na alle enthousiaste reakties heb ik gelijk weer een nieuwe datum voor naaidag nr 4 besproken. Dat zal zijn donderdag 4 oktober 2018! Schrijf het alvast in je agenda. Halverwege augustus zal ik op deze blog een bericht plaatsen waarbij je je dan kan opgeven.

9 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Leuk die stof van het bomberjack! Ik sta er steeds weer bij te kwijlen, maar weet niet voor wie! Leuk verslag/foto's van de geslaagde naaidag. Jammer hoor, alweer op donderdag de volgende keer... Groet

Groetsels zei

Hè Danielle, wat jammer 4 oktober. 5 oktober is het weer stoffenspektakel. Net een dag te vroeg, net als afgelopen week.

Groetsels zei

Overigens was het natuurlijk weer heel gezellig. Alles weer top geregeld. Nogmaals, super bedankt!!!

Anoniem zei

Het was zeker weer een geslaagde naaidag en zo gezellig.
Nogmaals dank voor de organisatie.
Fijn om te lezen dat je zelf ook nog (zeer) productief bent geweest.
Leuke stukken en tja ik zou het vest ook aanhouden denk ik.
Groetjes, Marjolein

Anoniem zei

Het was weer toppie! Op naar de volgende keer, b.l.e.w.
Gr, Klazina

Mariette zei

Prachtig vest! Gezellig zo’n naaidag!

corina zei

Leuke foto's en het was weer erg gezellig.
Je hebt mooie creaties gemaakt.

Mama C zei

Ik had op Sancho wel gereageerd, maar toch ook nog even hier op je blog. Veel te leuk dat je nog steeds blogberichten plaatst! Ik vind het jack voor je dochter echt super gaaf en mooi gemaakt! Kan mij voorstellen dat ze dat 's avonds niet wil uitdoen als ze naar bed gaat ;-)

En die trui is toch prima? Een beetje op de groei maar voor nu helemaal niet te groot.

Fijn dat het weer zo'n geslaagde dag was! Ben heel benieuwd hoe het hier op 2-6 gaat verlopen!

Groetjes, Corinda

Crea Roosje zei

Super mooi is je vest geworden en zo leuk dat het ook naar je
dochter wens is.
Vond het ook weer heel gezellig zo ook die kontakten met elkaar!
Leuke foto's gemaakt...je lijkt wel een fotograaf.
ha ha dat hoort er ook bij wat een bende hebben we met elkaar gemaakt he?
groetjes Esther