vrijdag 12 november 2010

pyama voor Marinka en ballonrokje voor Sara
Van de week dacht ik op een avond: wat zal ik eens gaan maken? Ik had zin in iets snels. Het werd dus een t-shirt (Antonia) voor Marinka. Diezelfde avond zat hij al voor een groot gedeelte in elkaar. Alleen ik vond de stoffenkeuze eigenlijk iets te kleurrijk geworden. "s Ochtends liet ik Marinka passen en die vond hem geweldig en vroeg of ze hem voor de verjaardag mocht houden. Ik dacht bij mezelf: Daar maak ik nog wel iets mooiers voor hoor!. Later op de dag bedacht ik dat ik er maar een pyama van ging maken. Dus een patroon uit de Ottobre erbij gepakt voor de broek. 's Middags kwam Marinka uit school en ik vertelde haar dat het een pyama was geworden of dat ook goed was en ja hoor dat vond ze ook helemaal leuk. Eind van de middag heeft ze hem al heerlijk aangetrokken en hij sliep erg lekker!

Eerder deze week trouwens al weer een ballonrokje gemaakt, dit keer voor Sara, het vriendinnetje van Marinka.

6 opmerkingen:

Diana zei

Erg fleurig! Begrijpelijk dat je daar heerlijk in kan dromen.
Groetjes Diana

Crea Annemieke zei

Haast te mooi voor in bed.

Daaag Annemieke

d'Boederie zei

Ja inderdaad bijna te mooi om mee in bed te kruipen!!Leuk vriendinnenrokje!!Staat haar erg goed!

(O)ma Heijstek zei

Hey Marinka, wat een gezellige pyama zèg! Vraag eens aan mama of dat ze voor oma ook zo'n mooie pyama maakt. Dan gaat oma vast ook beter slapen. Van zo'n pyama word je helemaal vrolijk. Dat komt door al die mooie kleurtjes.
Enneh.... tot Zaterdag hé! Gezellig hoor!

Sabine zei

Wat een leuke pyjama! Zo fleurig!!! Zo eentje zouden ze hier ook wel willen :-)
En wat leuk dat je voor het vriendinnetje van je dochter ook zo'n rokje hebt gemaakt! Ze staat er trouwens heel erg leuk mee!

groetjes,
Sabine

Anoniem zei

hey, weet je zo uit welke ottobre deze pyamabroek komt? ik zoek namelijk nog mooi patroon voor pyama`s zodat ik die zelf kan maken;-)

groetjes petra