zaterdag 4 december 2010

Een ABC-96 feestjurk voor Marinka

Voor Marinka ben ik deze feestjurk aan het maken geweest. Het is van het patroon ABC-96. Een patroon zonder geheimen voor mij omdat ik hem van de zomer ook al 2 keer heb gemaakt. Marinka had als wens voor haar verjaardag een bloemetjesjurk in het rood. Ik ben  best lang over aan het prakkizeren geweest want een rode bloemetjesjurk in de winter voor een meisje wat 8 word zag ik nog niet zo voor me. In de zomer vind ik het een ander verhaal. Ik had al een jaar of 7 donkerblauwe rib in de kast liggen. Die stof leek me heel leuk om te combineren met een rode rib rozen stof (die ik dus al maanden geleden voor dit doel gekocht had) Ik was helemaal om voor deze combinatie toen ik op een andere blog een ABC-96 in bruin rib gecombineerd met bloemetjes langs zag komen. Het pipingband heb ik zelf gemaakt, want rood pipingband was bij de Stoffenkraam niet in de juiste kleur te krijgen. Maar dit vind ik net zo leuk. Om het nog feestelijker te maken heb ik er nog een rand tule onder gezet. De verjaardag van Marinka duurt nog drie weken, dus ik ben weer lekker op tijd. Nu mocht ze hem even aanhouden zolang ze niet buiten gaat spelen!!5 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Het is een schitterende verjaardagsjurk geworden. Hij staat haar ook ontzettend leuk!

Soms is het lastig om de wens van de kinders voor je te zien, maar het is supergoed gelukt!

Groetjes, Collie

Cindy zei

Wat een prachtige en feestelijke jurk is dit geworden! En de kleurencombi is ook erg mooi!
Knap hoor dat je zelf pipingband kunt maken!

Leuke foto's in de sneeuw!
Groetjes Cindy

frunnik zei

Wat een prachtige feestelijke jurk!

Groetjes Arjanne

Crea Annemieke zei

Hoi Daniƫlle,

Ook jij hebt deze week niet stil gezeten.Wat een leuke verjaardagsjurk. Ze staat ook zo mooi op de foto. Ik wil je ook nog feliciteren met de verjaardag van de jongste dochter.
We zijn net binnen van het kerkpad sneeuwvrij maken .. wat een klus. Maar ja we moeten wel een beetje voorbereid zijn. We wonen naast de kerk dat is nogal makkelijk. Ik hoop dat het morgen een beetje zal gaan.....
Groetjes van Annemieke

Elise zei

Lekker om zo op tijd klaar te zijn! Hij is erg mooi!