dinsdag 28 december 2010

Een ballonrok voor mijn moeder.

Net de laatste hand gelegd aan een ballonrok in memorystof voor mijn moeder. Mijn moeder wilde graag zo'n soort rok een keer hebben. Omdat de laatste kledingsstukken voor mijzelf goed gelukt zijn durfde ik het wel aan om een rok voor mijn moeder te maken. Maar achteraf vind ik voor een ander naaien toch wel tegenvallen. Mijn moeder is heel precies en dan moet je dus extra de puntjes op de i zetten.
De eerste keer dat ik hem in elkaar had gezet kon ik hem zelf met iet wat moeite aan en dat klopte dus niet!! Mijn moeder heeft nl. maat 36 en ik maat 42. Dus de rits er weer uit en een stuk smaller gemaakt.  Na de eerste pasbeurt zat de taille in iedergeval al goed. Kijk dat is ook zo lastig: Ik heb mijn  moeder niet dichtbij om elke keer te laten passen. Maar goed, hij is af, zit nu in het wamachine om de streepjes eruit te wassen en vanavond gaat hij richting mijn moeder. Ik ben benieuwd. Word hij goedgekeurd volgt er misschien nog wel een foto op model!

2 opmerkingen:

Crea Annemieke zei

Zo zeg en dat in de vakantie.... wel een trendy rok voor moeders. Spannend of het past....Even een vraag wat is memorystof?Nooit van gehoord.....
Fijne dag en tot horens, daaaag Annemieke

Cindy zei

Wat leuk dat je een rok voor je moeder hebt gemaakt! Hij ziet er erg leuk uit en het model vind ik ook erg mooi!
Hopelijk draagt je moeder hem veel!
Groetjes Cindy