woensdag 16 februari 2011

Een halterjurk m.b.v patroon Elodie en Xenia

Weer een jurkje af. 't Gaat wel als een trein zeg met mijn zomerkleren. Het loopt gewoon lekker. Deze stof die ik voor dit jurkje heb gebruikt heb ik vorig jaar als een couon gekocht. Deze kleuren pak ik eigenlijk nooit, maar ik vond hem zo lekker fleurig. Ik had bedacht dat ik hier een mooie zomerjurk van zou maken.
Voor Marinka, die had de stof ook goed gekeurd. Ik heb de rokdelen van de Elodie gebruikt en het halterbovenstuk van de Xenia. De zoom heb ik afgewerkt met een kantje. ik vind hem helemaal top geworden en ben benieuwd hoe hij morgen op het modelletje zal staan. Helaas zal hij nog wel even in de kast moeten blijven hangen!

10 opmerkingen:

d'Boederie zei

Echt een zonnige zomerjurk geworden.Mooie stof en je dochter straalt erbij..wat wil je nog meer???Wat een tempo trouwens..petje af!

Judith zei

Mooi zeg! Heerlijk die frisse zomerkleurtjes.

Fijne dag!

Groetjes Judith

Doekedoeke zei

Wat leuk!!
Op naar de zon!

Collie-Collie zei

Ja, jammer hè, dat het nu niet al 20 graden is, maar het jurkje is wel een plaatje. Inderdaad lekker vlot!!

Ik had vorig jaar het zelfde met dat groen, ik ben ook niet zo groenig ingesteld (heb ook geen groene vingers, hahaha). Maar dat stofje, de versie met vlindertjes, maar met dezelfde kleur ondergrond, zat me zo vrolijk aan te kijken, kon het ook niet laten hem te kopen.

Groetjes, Collie

Elise zei

Mooie, fleurige jurk! Staat je dochter mooi!

Diana zei

Heerlijke draai jurk! Krijg helemaal in de zomer. De jurk staat je dochter mooi.
Groetjes Diana

Sabine zei

Hoi Danielle,

hier heb ik maar één woord voor: "Super!!!". Heel erg mooi jurkje en ... ook ik heb hetzelfde met dat groen. Ik ben ook helemaal niet groen ingesteld, maar... kocht vorig jaar toch net hetzelfde stofje als jij gebruikte voor het rokgedeelte!

Ik vind het een heel erg mooi eindresultaat!

groetjes
Sabine

Daniëlle zei

Hoi Danielle
Super gave jurk hoor, en het staat haar echt leuk!! Lekker fris... heerlijk zomers.

Maar baret?? Ik weet niet wat je bedoeld... Heb ik dat gevraagd aan je? Ik denk dat je iemand anders bedoeld...

Groetjes,
Daniëlle

Sabine zei

Hoi Danielle,

ik wilde je even laten weten dat ik je een award heb gegeven. Meer informatie vind je op mijn blog. Je ziet maar of je eraan wilt meedoen. Hij is je in elk geval van harte gegund.

groetjes,
Sabine

KidzCreaties zei

Dit is een hele mooie jurk. Ik ben nieuw bij blogger en zat bij verschillende mensen te kijken. Deze jurk vind ik erg vrolijk en echt perfect voor de zomer.

Groetjes Kamala