donderdag 24 februari 2011

Liebster blog award

Van Sabine  van http://sabinesmeisjeskleertjes.blogspot.com/ kreeg ik deze Liebster Blog award...... Wat een eer dat zij mijn blog zo leuk vindt! Het is altijd leuk om  leuke reacties te ontvangen op je creaties!
Maar... nu toch even aan het werk. Het ontvangen van deze award gaat gepaard met een aantal spelregels:1. Als je deze award krijgt maak je een verwijzing naar het blog of de persoon die je deze award

gaf (zie hierboven).

2. Geef vervolgens de award door aan 3 tot 5 van je favoriete blogs en maak in je bericht een koppeling naar deze blogs.

3. Laat een berichtje achter op deze blogs en vertel hen dat ze de award gewonnen hebben.

4. Het is vooral de bedoeling dat er aandacht wordt gegeven aan beginnende of nog niet zo'n bekende blogs
 
Nou om te beginnen vind ik heel veel blogs leuk en hou er dus ook heel veel bij. Naar mijn idee verdienen er heel veel blogs een award.
Maar aan wie ik de award nu wil doorgeven zijn:- Corine van de blog http://zusjesvantoor.blogspot.com/
Ik vind dat ze zulke heerlijke fotos maakt van haar 4 meiden. Een genot om naar te kijken. Ik ken deze blog nog maar kort maar vind het erg leuk om hem bij te houden.
                                                                        - Collie van de blog http://collie-collie.blogspot.com/  Ze schrijft altijd van die gezellige stukjes over haar grote passie: het naaien en ontwerpen van meisjeskleding. Ook regelmatig leuke stukjes over haar kinderen en wat haar bezig houd.
                                                                        -Mia van de blog http://omiasmaaksels.blogspot.com/ Zij is altijd druk in de weer om voor haar kleindochtertje de leukste dingen te freubelen en te maken. Op dit moment allemaal priegelige mooie barbiekleertjes.
 
Nou dames, ik hoop dat jullie het leuk vinden. ik ben benieuwd aan wie jullie hem weer doorgeven.

3 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Dank je wel voor de Award die ik van je heb gekregen. Ik ga er morgen even voor zitten aan wie ik de Award doorgeef.

Alvast een fijne dag morgen, groetjes, Collie

Mengelmoes zei

Leuk dat hij nu bij jou langs komt.

Collie-Collie zei

Hoi Daniëlle, oeps ik heb zo heen en weer zitten switchen tussen jouw blog en overtikken van teksten voor bij de Award, dat ik de naam Sabine heb gezien als jouw naam. Sorry!!!!

Ik heb het gelijk verbeterd hoor!

Groetjes, Collie