maandag 7 februari 2011

een sudokurok voor Joanne


 Nu nog met maillot, maar straks in de zomer natuurlijk: shirtje erop en blote benen!!
Vorige week zag ik in de vitrine van Sancho zo'n leuke lapjesrok voorbij komen, dat ik die ook graag wilde gaan maken van mijn restjes. Het patroon stond in de Ottobre 2009 nr. 1. Zo'n rok is natuurlijk goed voor je restlapjes en die het ik er nogal wat liggen. Het knipwerk was het meeste werk. Het in elkaar zetten was eigenlijk zo gedaan. Vooral door de rimpelmethode die ik vorige week op Sancho las; rimpelen op de hoogste spanning van je naaimachine. het ging als een trein. In de rok zit ook een aardige regelmaat. Ze zijn niet zomaar willekeurig aan elkaar gezet. Ik vind het echt een leuke fleurige rok geworden. Nu aan de slag met iets erop!

6 opmerkingen:

Riny zei

Jij was vroeg vanmorgen Danielle..haha!!!
Ochtendstond heeft goud in de mond.
Kan ik begrijpen als je zo'n leuke sudokurok voor je dochter hebt gemaakt.Dan wil je hem graag laten zien. Ik vind hem prachtig, en zo heerlijk roze allemaal. Complimenten dat je de lapjes zo mooi zymetrisch aan elkaar hebt gezet...
Nu het mooie weer nog...succes met je shirtje.
groetjes Riny
PS Hmmm...Dat rimpelen op de hoogste stand van je naaimachine snap ik nog niet zo..lijkt me erg makkelijk.Want rimpelen heb ik zo'n hekel aan met al die draden grrr

Elise zei

Daar wordt je vrolijk van, van zo'n fleurige rok! En met het zonnetje van vandaag krijg ik gelijk zin in lente. Mooi gemaakt en de rok draait goed. Vaak wel een belangrijk detail voor de meiden.

d'Boederie zei

Wat een leukerd!En het ruimt gelijk lekker op.Misschien moet ik er ook eens aan beginnen..al heb ik volgens mij zoveel restjes dat er wel 10 rokken uit kunnen.:)

Corine van Toor zei

Heel leuk, ik hou heel erg van dit soort vrolijke kleurtjes!

sandra zei

het werk is wel beloond met een hele leuke rok!Heerlijk kleurig.
liefs sandra

Diana zei

Wat een super resultaat, je hebt lekker de vaart erin zeg! Op naar de lente.
Groetjes Diana