dinsdag 13 september 2011

En weerrrrrrrrr.......een wikkeljurkje

Ja ik weet het......het word saai voor jullie om weer een wikkeljurkje te bekijken, maar ik vind het patroon gewoon leuk. En aangezien ik morgen bij mijn schoonzusje een bakkie ga doen en zij daarna op mijn jongste 2 kids gaat passen, bedacht ik tot mijn grote schaamte dat het alweer een tijd geleden is dat ik iets voor haar dochtertje van bijna 5 gemaakt heb. Ik had het al wel een paar keer gezegd, maar dus nog niet gedaan. En dus bij deze....een wikkeljurkje naar het patroon Roos 5011. In stofjes die ik voor Anne-Marit van de zomer al heb gebruikt, maar ik vind dat je deze stofjes ook goed in de winter kan dragen dus vandaar!
En o ja, nog even iets aan mijn bloglezeres Wilma: Ik heb je 2de mail gehad en jou gelijk weer mijn vorige mail nog een keer gestuurd. Maar ik vrees dat hij weer niet is aangekomen of wel? Ik weet niet wat er fout gaat.

13 opmerkingen:

Annemieke zei

Goedenmorgen Daniëlle,

Leuk jurkje voor je nichtje...zo kom je niet met lege handen....voor jou maakt het niet uit voor wie het is, de naaimachine bromt gewoon lekker door!
Fijne dag, het is nog lekker vroeg dus we kunnen een hoop doen....daaaag Annemieke

by Ieke zei

Wow, jij gaat echt als een speer! Al weer een nieuw jurkje onder de naaimachine uitgerold! Jaloers!!!

Ik vind 'm prachtig, zou willen dat ik er nog inpaste ;)

Unknown zei

en weerrrr een prachtig jurkje geworden :-)
ik kan er ook geen genoeg van krijgen.heb er ook weer eentje liggen om te knippen.het zijn ook zo,n ideale jurkjes om te dragen.
groetjes janneke

Zaanse Zolder zei

Je kunt niet genoeg wikkeljurkjes hebben hoor!
Leuk deze!

Vlijtige Lies zei

Ik wil ook weleens oppassen...Zal ze vast blij mee zijn.Ik blijf ze erg leuk vinden je wikkeljurkjes..maar zelf nog nooit 1 gemaakt,ga ik snel eens doen.Groetjes.

Anoniem zei

Hoi Danielle,

Wat een ontzettend leuk jurkje heb je gemaakt. Ben zelf al heel lang op zoek naar Roos patroon 5011a. Daarom deze brutale vraag. Zou ik een kopie of een overtrekpatroon van je mogen. Natuurlijk wel tegen een vergoeding.
Ik hoor graag van je.

Marlies
stefan.marlies@xs4all.nl

Onder de knotwilg zei

Wat is tie weer leuk geworden!
Net trouwens toch maar het patroon van het knopenrokje besteld. Ik móést er iedere keer even naar kijken op je blog, ik vond h'm zo leuk geworden! Kan ik er van de week lekker mee aan de slag.

Groetjes Tineke

Klavertje Kleding zei

Leuke jurk geworden!! Je mag je kinderen ook wel eens bij mij brengen hoor.....Zal ik vast de maten doorgeven?? (Grapje).

Ik geloof dat ik dit patroon ook maar eens voor de winter ga maken.

Grt. Nel

Stina zei

die zijn ook leuk, en ideaal om te dragen en te wassen,heb een tijdje terug 1 bij V&D gehaald,voor de herfst,kan ze straks al zo aan.

fijne avond
gr Stina

Diana zei

Het patroon verveelt nooit vind ik persoonlijk. Leuk zo'n tante die even een jurkje maakt!
Groetjes Diana

Katja (@Yane) zei

Heel mooi! Leuke stofjes!

Huize Kip Kakel zei

Hé, vanmi zag ik Marinka met de leuke wikkeljurk uit je vorige post!
Ontzettend knap, dat je de tijd vind om zoveel te naaien!
Je kids zien er altijd super leuk uit!
Ik weet niet of je mijn vorige reactie gelezen hebt, nadat je mijn blog hebt ontdekt??
Het lukt me niet om volger bij je te worden, dat probleem heb ik de laatste tijd vaker met verschillende blogs, vervelend..
Fijne avond, groetjes Hannie

Anoniem zei

Wat een leuk jurkje alweer! Het blijft een superpatroontje en met die mooie stoffencombinatie!!!! Je kleine nichtje zal er gegarandeerd heel blij mee zijn.

groetjes,
Sabine

ps: hopelijk lukt het door anoniem te reageren want via mijn google-profiel weigert ie resoluut.... :-(((