maandag 10 september 2012

Allemaal rimpelrokjes...... en nog een gymrokje met pijpjes


Dit word een saaie post, want ik ga weer rimpelrokken posten. Ik weet dat jullie onderhand wel weten hoe ze eruit zien....... Maar dankzij mijn blog krijg ik geregeld bestellingen om rimpelrokjes te maken. Vanochtend heb ik er 6 afgemaakt en eens netjes aan de waslijn gehangen om ze tegelijk op de foto te krijgen. Ik zie het nu eigenlijk als een stukje reclame voor mijn 'handeltje' ! Nou dames, ze gaan vandaag op de post en wens jullie er veel plezier mee.
Ook heb ik vorige week nog een gymrokje met pijpjes op bestelling gemaakt , dit ook dankzij al een eerdere post op mijn blog.

15 opmerkingen:

Gera zei

Zulke gymrokjes zijn ideaal! ik heb 1 gekochte en het geluk dat ze alle 3 op verschillende dagen gym hebben, kunnen ze dus van elkaar gebruiken (zo goed als dezelfde maat hebben). En eerlijk gezegd zou ik wel saai vinden om steeds dezelfde rok te maken, maar leuk dat ze je te weten vinden.

Andrea zei

Nou, je kan bijna een winkeltje beginnen! Leuk hoor, als je er een beetje de tijd voor kunt vinden!
groetjes Andrea

sarina zei

daar je daar tijd voor hebt joh!
t ziet er weer mooi uit allemaal.
kom je nog wel aan naaien toe voor je eigen gezin?
succes ermee!
groetjes sarina

Annemieke zei

Wow ´ik heb er vanochtend 6 gemaakt´ Wow!! Superleuk! Ben benieuwd!

Anoniem zei

Hoi Danielle,

Wat ontzettend leuk, dat ziet er super uit, zo aan de waslijn!! De stoffen die je hebt gebruikt, kun je daar zelf aan komen of hebben je klanten die zelf aangeleverd? Ik hoor het heel graag, wil binnenkort ook weer een bestelling bij je plaatsen!

Groetjes,
M. Verbaas

Danielle zei

Sarina, voor het eigen gezin naaien gaat nog wel hoor! Het is wel echt plannen en de kasten worden gewoon wat minder vol, maar is ook niet erg toch!

M.Verbaas: de bewerkte stoffen heeft de klant zelf aangeleverd, maar komen van de Stoffenkraam, waar ik dus vlakbij woon. De effen tricots heb ik zelf gekocht.

groetjes Danielle

Klaasje zei

Leuk he, als je ze zo allemaal ziet hangen. Geeft je weer een voldaan gevoel.
Ik heb net geteld, mag er nog 6 en 3 andere soorten....
Weet, wat er gaat gebeuren van de week en volgende week ha ha.
Gr, Klazina

Barbara zei

Mooie resultaten weer!

Vlijtige Lies zei

Bijna massaproductie Danielle!! Ik blijf het echt een knap staaltje werk vinden,elke keer een op maat gemaakte rimpelrok,petje af! Groet van mij.

Crea Annemieke zei

Hoi Daniëlle,

heel leuk dat je dat KAN en DOET!
Ziet er keurig uit. Succes hoor....

Groetjes Annemieke

Doortje Dartel zei

Een winkeltje aan huis met tevreden klanten. Je hebt wel eer van je werk. Volgens mij moet ik ook maar eens op cursus bij je komen.

Diana zei

Wat een goed idee alle rokje op de foto aan de waslijn.Ze zijn stuk voor stuk weer mooi. Mijn complimenten.
Groetjes Diana

Sabine zei

Wat leuk dat je handeltje zo goed draait. De rokken zijn weer heel erg mooi, maar ook dat gymrokje. Da's écht een superleuk idee! Zonde dat bij onze meisjes op school een short verplicht is. Zo'n rokje is zoveel meisjesachtiger!

groetjes,
Sabine

janneke zei

ik vind het zo knap van je dat je allemaal doet in zo,n korte tijd.het is toch wel elke keer weer een andere maat dus ook weer narekenen knap hoor!!

Annemieke zei

En ik ben BLIJ!! Super bedankt voor de rok! Mooie stof, het ziet er meteen een stuk ´duurder´ uit dan die andere rok. Hij zit heerlijk, ik ben er heel blij mee. Bedankt!!