donderdag 6 september 2012

Badjas en buit Stoffenspektakel....

Voor onze oudste dochter haar verjaardag had ik beloofd een badjas te maken. De verjaardag is al een maand voorbij en de badjas was er nog niet. (schaam) Het patroon uit de Ottobre 6-2011 was al wel geleend, de stof was gekocht en geknipt, maar daarna was het elke keer wat. Ik had ook gewoon geen zin om aan dat warme spul te beginnen. Maar tada.....hier is hij dan. Ik heb hem gemaakt van nickey-velours en de binnenkant met tricot gevoerd. In de biezen van de mouwen en de overslag heb ik fiberfill gedaan, dus alles is lekker zacht en behaaglijk. Oudste dochter kan de winter tegemoet dus.
En hieronder de buit van het Stoffenspektakel. Omdat ik op het Spektakel niet alles kon vinden wat ik mijn hoofd had ben ik die dag ook nog naar de markt in H-I-Ambacht geweest en de Stoffenkraam. Erg he!15 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Zo wat veel!!Echt een Danielle buit,mooi! En wat heb je nu voor zilverachtigs gekocht?? Ik moet wel lachen,ik ben na het eten ook nog naar Ambacht gereden...schaam schaam...

Katja (@Yane) zei

Wat een prachtige badjas! Dat staat ook nog op mijn todo-lijstje om te maken. Ik hoop dat die voor Yane even mooi zal worden...

Gera zei

Hele mooie badjas en je hebt 'm in ieder geval ruim voor het koudere weer af.

Cindy zei

Wat een geweldige buit met stoffen! Je zal weer veel moois gaan naaien!
En de badjas is erg mooi geworden! Heerlijk zacht en warm! Ze zal er vast veel plezier aan beleven!
Groetjes Cindy

Huize Kip Kakel zei

Leuk die badjas, lekker vroeg douchen op een winteravond en dan je badjas aan..
Ik ben benieuwd wat al die lappen worden!
Mijn buit op een markt is duidelijk anders dan die van jou, hé?
Ieder zijn hobby...
groetjes Hannie

sarina zei

heerlijk zoveel lappen! kan je even vooruit! de badjas is leuk geworden

Klaasje zei

Nou nou, je hebt aardig je best gedaan. Je had ook nog best langs kunnen rijden bij Karteris hoor, hadden we samen af kunnen spreken;-)
Die badjas is erg leuk geworden.
Ze is er goed mee in d'r nopjes, denk ik.
Gr, Klazina

Andrea zei

Wat een grote berg stof! Ben benieuwd wat je er allemaal weer van gaat maken!
Je badjas is ook erg leuk geworden.
En lekker zacht van nicky velours, ik heb er wel eens voor gekeken om er pyama's van te maken, maar dan vond ik hem best nog wel duur!

Groetjes Andrea

Elise zei

Wat heb je nou waar gekocht? :-) Ik vind de gestreepte tricot erg mooi. Zag hem van 't weekend ook ergens op een blog. Van 't voorjaar stond er in de Ahoy een kraam die ook in Ambacht staat met mooie stoffen, maar ik ben nog niet daar naar de markt geweest. Succes met het verwerken van je lappen, maar dat gaat vast lukken. De badjas is ook heel mooi geworden.

Wilja zei

Wat een heerlijke warme badjas heb je gemaakt, die zal vast met veel plezier gedragen worden.
Ik ben benieuwd van voor mooie creaties op je blog gaan verschijnen, je kan in ieder geval weer even vooruit met zo'n stapel stof.

groetjes Wilja

Doortje Dartel zei

Wat een mooie badjas. Daar kan ze heerlijk in wonen. Je kan weer lekker aan de slag zo te zien met al die nieuwe lappen. Ben benieuwd wat er gemaakt gaat worden.

Collie-Collie.com zei

Mooie badjas heb je gemaakt. Heerlijk zacht ziet 'ie eruit!

Dát is nog eens een buit... jij kan voorlopig lekker aan de slag.

Groetjes, Collie

elsa zei

Hoi,

Heerlijk zulke stapels. Ik ben niet geweest, vanochtend alles wat ik nog heb van vorige winters uitgezocht. Niet echt leuke lappen.....Dus toch wat nieuwe dingen kopen!

Ben benieuwd naar het resultaat van alles,

Gr. Elsa

Anoniem zei

Wat een super leuke badjas is dat geworden voor Joanne!
En wat heerlijk al die stoffen! Zou er bijna jaloers op worden. Ben heel erg benieuwd wat voor moois je er van gaat maken.

Groetjes Deborah

By Ieke zei

Jeetje, dat worden een heleboel mooie creaties van jouw hand deze winter. Als ze allemaal net zo mooi zijn als de badjas van Jo Anne, dan blijf ik fan:-)