vrijdag 5 oktober 2012

rimpelrokken (met knoopjes, gewoon en gedraaid)

De afgelopen week ook weer niet stil gezeten. Heb diverse rokken op bestelling gemaakt. Allemaal rimpelrokken, maar wel met de nodige variatie. Ook moest ik een gedraaide rok maken. Ik wist niet zo goed meer hoe ik nu mijn patroon moest aanpassen op de maten van mijn klant, dus eerst 1 voor mezelf gemaakt (een zandkleurige) en toen wist ik weer helemaal hoe het zat. Toen de klant haar rok kreeg schrok ze trouwens. Ze had zoiets van: Wat is dit, lijkt net een zak! Maar toen ze hem aanhad vond ze hem helemaal perfect en ging hem voor de zondag dragen. Ja dat is met die gedraaide rokken, ziet er zonder inhoud niet uit...
Ook heb ik een rok met alleen maar knoopjes gemaakt voor een klant. Dat was voor mij ook nieuw: 7 x 12 knoopjes is wel even werk!!
3 opmerkingen:

By Ieke zei

Wat fijn dat je weer zoveel dames blij hebt kunnen maken. Ik zei het bij Klaasje ook al: het hele dorp loopt er weer mooi bij ;)

Vlijtige Lies zei

Wat heb je veel gemaakt! De rok die jezelf aan hebt is ook mooi zeg. Knap dat je nog steeds dit hoge tempo aan kunt houden.Een nieuw spaarplan;)? En de rokjes v/d dames zijn echt ook zo leuk. Het patroon ligt hier ook te wachten op stof(of was het nu tijd?!) Groeten Arjo

Wilja zei

Het gedraaide rokje is super gelukt joh, erg mooi. De knopenrok trouwens ook. Wel leuk dat je zo met je hobby, andere mensen ook blij kan maken.

groetjes Wilja