dinsdag 11 december 2012

Nogmaals jurk uit Knipmode aug.2012 + een handig item...

 Ik heb nogmaals de jurk uit de Knipmode augustus 2012 gemaakt. Ik heb de jurk die ik een paar weken geleden maakte in blauwe met rode bloemen tricot graag en vaak aan. Nu had ik nog een heel anders soort tricot liggen die constant bleef roepen uit de stoffenkast. Het is een tricot met een paisley print met hoofdzakelijk hard groen, grijs en lichtroze in de stof. Ik heb de stof gecombineerd met effen donkergrijs. Dit keer heb ik de bovenpandjes dubbel geknipt om de kraag er netjes tussenuit te laten komen. En......hij is weer helemaal naar mijn zin, deze jurk is wat minder opvallend, vandaar dat ik er gelijk helemaal weg van ben. Voor de inkijk had ik nog een topje in de juiste kleur nodig, maar die had ik niet in de kast. Dus ik heb weer gegrepen naar  het patroontje van dat handige item wat ik van de zomer ook vaak gebruikt heb. Dit handige idee komt van het Pinterest vandaan (is online prikbord op het www)
 
 Op dit lapje stof zie je druknoopjes, het meest linkse en meest rechtse drukknoopje sla je terug onder je beha bandje door en druk het vast met de binnenste drukknoopjes. De onderkant sla je dubbel onder je beha vast. (snappen jullie het nog?) Ik ga nog even een link zoeken met nog meer fotoos...... hier is hij: http://www.joybx.com/entry/17515.html
Dit 'ding 'draag ik nu onder de jurk en heb absoluut geen last van inkijk. Bij een topje heb je met het bukken nog wel eens dat de stof openvalt, maar dat heb je met dit 'ding'veel minder!
Posted by Picasa

15 opmerkingen:

Anoniem zei

Een heel mooi geheel zo, goede stofkeus, een prachtig patroon, kortom zeer geslaagde jurk!

Groeten,

Cornelia.

Aline zei

Heel leuk ook deze, staat je echt heel goed, dat model! En dat inzetstukje, wat een geweldig idee, goede tip :)

felisa zei

't Is een mooie jurk geworden, en staat je heel goed! Heerlijk dragen die tricotjurken he.
En je topje.... dat is nog eens een uitvinding!

Daniëlle zei

hoi danielle
wat een goed idee voor de inkijk joh!!
Leuke jurk!! staat je goed hoor
Groetjes danielle

Bianca zei

Mooie jurk, rustige kleur.
En jee wat een handig idee dat stukje voor tussen je bh, ga ik ook eens proberen!

by Ieke zei

Wat een mooie jurk. Hoewel ik persoonlijk helemaal weg ben van je vorige exemplaar met bloemen, past deze stof inderdaad beter bij de Daniëlle die ik ken ( van San ho en je blog). Niet dat de andere jurk je niet staat, maar je begrijpt vast wat ik bedoel...

Het ding is superhandig gekozen voor onder je jurkje. Altijd de goede kleur!. Zoallern het ding ziet er gewoonweg raar uit op een foto, maar onder een jurk lijkt het me echt ideaal!

sarina zei

die jurk staat je weer prachtig, wat een mooi model! en wat een handig ding dat ding ga ik zeker in gedachten houden. Ik deed het altijd aan een shirt vastnaaien en dat zat zo gek! maar dit klikt heel goed!
groetjes sarina

Elfi zei

Wat weer een prachtige jurk, en erg handig zo'n "topje".

Elise zei

Deze is ook weer mooi en het model staat je er goed!

Wilja zei

Wederom een hele mooie jurk, hij staat je ook erg mooi! Alhoewel ik de andere ook heel leuk vind, vind ik deze toch beter bij je passen. Nu nog eentje voor kerst ;)

groetjes Wilja

Anoniem zei

Weer een super leuke jurk voor jezelf!! Hij staat je geweldig net als de gekleurdere versie. Dat 'topje'idee is echt ideaal lijkt me.

Groetjes Deborah

Woon - Geluk zei

Wat een geweldige jurk! En het 'ding' is inderdaad erg handig!!

Unknown zei

Wow, wat een prachtige jurk!! Heel mooi model, het staat je prachtig! En bedankt voor de tip van de 'slip' ;-) (zo ziet het eruit), maar ik ga het ook eens proberen!

Doortje Dartel zei

Een leuke jurk met een gouden tip voor de inkijk.

Jantine zei

Wat een idee, dat inzetstukje. Slim, heb je ook niet gelijk een hele laag kleding extra, zal in de zomer ook wel lekker zijn.
Leuke jurk. Ik vond de vorige ook leuk, maar inderdaad erg fel, daar zal je hoofd niet altijd naar staan...