vrijdag 27 juni 2014

peutersetje, babyjurkje, maar ook een mislukte jurk...

Allereerst wil jullie hartelijk danken voor de klandizie via MP! Bijna al mijn rokjes zijn verkocht.
Dit maar vaker doen misschien?
Ook deze week ben ik weer aan het naaien geweest natuurlijk. Ik wilde heel graag nog een tricot jurk uit de nieuwste Knip uitproberen. De vorige bevalt zo ontzettend goed, dat smaakte naar meer. Het ging om nr 3 die ik ook mooi vind. Helaas is dit echt een mislukking geworden. Op het model zit hij zo mooi, maar bij mij helaas niet.... Ik dacht eerst dat het aan mijn figuur lag, maar nadat iemand anders hem voor mij ook even heeft gepast ( met- een- meer- in -verhouding- figuur), zag ik daar ook hetzelfde probleem, de plooien vallen open..... Het is een zooitje op het voorpand dan. Alles dichtstikken zou dan de oplossing zijn, maar dan is het mooie effect van de jurk weg. Ik heb hem maar even aan de kant gelegd.
Verder maakte ik een jurkje als kraamcadeautje. Hetzelfde model als van een paar weken terug (Ottobre 6-2013) En ik maakte een setje voor een peutertje op bestelling. Een vestje uit een oude Bizz-Kids, een ballonrokje (ABC 77) en een luierbroekje uit een Oude Knippie (2008) Vandaag kreeg ik de fotoos op model. Echt helemaal schattig!11 opmerkingen:

PeTrA zei

Jammer van je jurkje.. Maar oh zo schattig het peutersetje en het babyjurkje. Echt heel leuk!

Groetjes, Petra..

Felisa b zei

Wat een schattig setje voor het kleine meisje!
En bij jouw jurk, als je daar de plooien af en toe met een klein steekje vastzet?

Onder de knotwilg zei

Wat een schattig setje én een lief modelletje! Het babyjurkje is ook heel leuk!
Jammer van je jurk, op het plaatje ziet hij er juist zo leuk uit! Ik had het met een tricotjurkje uit het feb. nummer, die viel (bij mij in elk geval)niet mooi uit. 'k Verknip h'm maar voor een rokje voor oudste :-)

Juffrouw Tuttebel zei

Wat een lief setje en modelletje het kraamkadootje is ook schattig, wat jammer dat de jurk niet mooi valt.

Groetjes Arjanne

Andrea zei

Wat jammer van je jurk! Daar kun je echt van balen he! Het peutersetje vind ik wel super schattig.
groetjes Andrea

Vlijtige Lies zei

Zo jammer van je jurk. Maar toch geloof ik dat jij er vroeg of laat iets op gaat vinden. En als er nu meer problemen zijn met dit model,is het dan niet slim de Knip mode eens te mailen?En wat een lief fotootje van je kleertjes op dat lieve meisje. Daar doe je het toch voor. Het jurkje is zo lief,een pracht cadeau. Groet uit de polder.

Anoniem zei

Super leuke kleding heb je weer genaaid! Ik zag gisteren de knip bij mijn buurvrouw, erg mooi model. Je zal hem vast niet op de foto willen zetten als je hem aan hebt, maar ik denk dat je hem in de zijnaden moet innemen. Als hij strakker staat kunnen de plooien miet openvallen. Het model in de knip is ook wel super slank, dus allicht dat het bij jou anders valt. En een foto kan ook erg vertekenen hoor. Heb zelf zo zin om de jurkjes voor mezelf te naaien, maar ben nu een doopjurken aan het naaien. Groetjes DEBORAH

Anoniem zei

En als je er een voering achter zet zonder de plooien? Blijft hij dan goed zitten?

Het is een erge leuke jurk

Gera zei

Schattig dat kleine spul. Ik had de beschrijving al bestudeerd omdat me het een leuk model lijkt. Maar ik neem aan de je de plooien vastgezet hebt aan de voering? Ik had daar nl. extra opgelet omdat ik zo apart dat de voering ook uit 3 delen bestaat. Maar dat is dus om de plooien aan vast te zetten.

Danielle zei

Gera, dat is een goede! Doordat de buitenkant van de jurk tegenviel heb ik helemaal niet meer nagedacht over de voering, maar dat zal waarschijnlijk de oplossing zijn!
Bedankt!

sarina zei

jammer van de jurk, toch ziet het er zo wel goed uit zo vastgespeld. Dat jurkje is zo schattig! en het setje ook heel leuk.
fijn dat bijna al je rokjes weg zijn
groetjes sarina