zaterdag 6 december 2014

tevreden klantje en nog wat voor eigen gezin...

 Allereerst wil ik jullie hartelijk danken voor de reakties op voorgaande post. Het geeft mij toch weer een gevoel dat ik het niet verkeerd doe of verkeerd reken. Toen ik die post had geschreven had ik nog wel gedacht dat er ook negatieve reakties op zouden komen. Van de mensen dus die mij duur vinden... (waar ik mee te maken heb gehad) Maar die bleven uit. Nou weet je, ik ga gewoon op de oude voet zo door, ben blij met wat ik heb aan klandizie  en daar ga ik voor! En nu genoeg erover.

Ik kreeg van de week fotoos doorgestuurd van een tevreden klantje. Een meisje met maat 134 in de breedte en 152 in de lengte. Ik maakte voor haar een Mareen jurk met een aangepaste (een hele wijde grote) col. Ook zette ik onderaan de jurk een boord. En als tweede een sterrenrokje voor haar.

Verder is er een kledingmerk wat erge leuke tricot rokjes verkoopt tegen leuke prijsjes. O.a een rokje met overslagen. Omdat ik zoveel tricot stoffen thuis heb liggen druist het tegen mijn gevoel in om dat te kopen. Dus daarom nagemaakt en volgens mij goed gelukt. Oudste dochter wilde zo'n rokje in een mooie licht blauw/groene tricot. Omdat ik niet wist of mijn eerste namaak ging lukken, heb ik eerst maar een fuchsia tricot gebruikt (hiervan heb ik nl veel meer liggen en die was ook goedkoper) Nadat hij gemaakt was heeft oudste dochter hem naar school aangedaan en kreeg diverse complimenten van haar klasgenoten. Leuk toch!


Ook nog een warme pyama uit de winterottobre 2009. Echt een mooie pasvorm, de broek valt mooi smal. Het shirt is van nickey velours, wat dochterlief echt heerlijk vind. De muts is trouwens over van haar juffenfeest, die hun verjaardagen vierden afgelopen week.

En wat zegt oudste dochter een dag later: het fuchsia rokje is erg leuk, maar van die andere tricot toch liever een strak rokje met een legging..... Tsss, ik een rokje uitproberen en eind van het liedje toch een strak rokje van het beoogde stofje. Nou ja, eerlijk is eerlijk, dit staat ze ook erg goed.

4 opmerkingen:

Sabine zei

Waw, wat een productie alweer. Die Mareen voor je klantje is écht heel mooi en ook het sterrenrokje staat haar super.

En voor je kids, dat overslagrokje is heel mooi gelukt. En dan de reaktie van je oudste dochter.... Goh, zalig toch dat ze de kledij die mama maakt zo graag dragen!

Vlijtige Lies zei

Wat fijn dat je ook positieve reacties van je klanten krijgt!! Zo mooi gemaakt en aangepast ,dat is toch nergens te koop. Wat een heerlijke warme pyama,ik vind de stof van het bovenkantje erg mooi,ik zit namelijk nu onder een omslagdoek van dezelfde stof!En je dochters boffen maar dat je 'gewoon'alles even (na) maakt! Het fuchsia rokje is mooi maar ik vind de mint bijna net zo mooi door zijn éénvoud. Fijne zondag Danielle.

Omias maaksels zei

Wat een collectie alweer !
Leuk die Mareen met die grote col. (goed idee om te onthouden)
Ook het overslagrokje vind ik een idee !
Tja....en de pyjama zal wellicht zalig zitten/slapen.

Andrea zei

Zo, jij hebt weer lekker achter de naaimachine gezeten! Leuk geworden allemaal zeg!