dinsdag 10 februari 2015

Nieuwe bril en tricot voorjaarsjurkje...

Ik beloofde nog een foto van jongste dochter met nieuwe bril. Ik heb hard getwijfeld, maar ben uiteindelijk voor mijn eerste voorkeur gegaan: de lichtblauwe bril. Gelijk heb ik er een bijpassend jurkje bijgemaakt, haha. Nee hoor, de bril is goed voor alle kleding die ze heeft. Ik maakte overigens weer gebruik van het patroon Roos 5011 en voegde nu een kraagje en een tailleband toe.

13 opmerkingen:

vlinder zei

Super mooi stofje! Staat leuk!

Diana zei

Leuke jurk en de bril staat haar heel mooi!

Marian zei

Leuke bril en leuk jurkje!! Moeilijk he een bril voor zo'n klein gezichtje. Ik weet het nog van onze jongste dochter. Haar eerste brilletje was heel klein, maar die zie je nu haast niet meer he? Maar het staat haar erg lief hoor!! Groetjes van een stille meelezer.

zigzag zei

Hoi, leuke bril en wat een leuk stofje staat haar goed! gr jennie.

Vlijtige Lies zei

Kijk dit maakt de bril nog mooier! Vlot jurkje,de stof blijf ik zo leuk vinden! En het lijkt me iid heel moeilijk om het juiste model bril te vinden. Staat haar goed!

Anoniem zei

mooie bril ,ik vind hem op deze foto veel mooier uitkomen dan je vorige foto ,ik vind de bril haar mooi staan ,leuk hoor.
en ook nog een vrolijke jurk voor haar gemaakt ,leuk model en mooie kleurtjes , laat het voorjaar maar komen .
groetjes Sjoukje

Wilja zei

Ik was heel erg benieuwd welke bril je zou kiezen. 't is dus toch de blauwe geworden. Nu met wat mooiere foto's vind ik hem nog leuker staan. (vooral bij het jurkje).
Wat zal ze veel reacties krijgen, 't is in eider geval goed te zien dat ze een andere heeft, leuk hoor!

groetjes Wilja

Omias maaksels zei

Mooi jurkje én mooie bril.
Dit zachte blauw (bril) staat haar wel goed.
Altijd wel een moeilijke ( en dure) aangelegenheid zo'n brilmontuur waardoor de juiste keuze maken erg belangrijk wordt.

Anoniem zei

Ik vind hem erg leuk staan. Komt al weer heel anders over als op die eerste foto's doordat ze nu noet zo dicht bij de lens staat. Het jurkje is ook erg leuk met kraagje en tailleband!!! Je heb iig een goed begin voor het voorjaar. Ook zoonlief zijn vest van de vorige post is erg stoer! Het boordstof maakt het helemaal af! En ik vind die ritsen in die vesten onderaan toch snel naar buiten gaan staan, ook al koop je ze in de winkel! Heerlijk om zo je voorraad op te maken. Ben voor mezelf ook streng geworden! Mail je gauw! Groetjes DEBORAH

Jannies Hobbyhoek zei

Wat zijn er tegenwoordig toch een leuke brillen! Toen ik 5 was (45 jaar geleden, hihi) kon ik kiezen uit maar liefst twee brilletjes. Een rood bovenrandje of een blauwe. Omdat er al iemand in de klas was met een rood randje ging ik voor de blauwe....
Groeten, Jannie

@Let zei

Leuk Daniëlle -> jurk & bril!
Enne... wat lijkt dochterlief toch op jou!
Groet @Let...

Anoniem zei

Hoi Daniëlle wat kun jij leuk en goed naaien.
Dit jurkje is wel heel leuk .
Ben je al uitgerust van vanmorgen:-)
Groetjes Nelleke

Andrea zei

Op deze foto staat het brilletje veel leuker. Mooi joh. Het is altijd lastig foto's maken van een bril. Ik weet nog dat ik bij mijn zoontje ook foto's maakte van zn bril en niemand vond het leuk. Maar in het echt vond iedereen hem mooi.
Voor oudste moeten we hem volgende week ophalen.
Je jurkje is erg leuk geworden. Staat haar super!