maandag 2 februari 2015

1,2 of 3??

Dochterlief is toe aan een nieuwe bril. Ik heb nu 4 monturen in huis en moet kiezen. 1 is eraf gevallen en de andere drie vind ik allemaal goed staan. (hoewel....mijn voorkeur gaat nog steeds uit naar haar oude lieve kleine brilletje...)
1

2

3

oude brilletje

26 opmerkingen:

Groetsels zei

Ik zou voor bril 2 gaan. Persoonlijk vind ik de andere 2 van boven te breed voor zo'n jong meisje.

Anoniem zei

De kleuren van 3 staan haar het leukst. Achter de twee andere verdwijnt ze een beetje.

Andrea zei

Ik vind nr 1 erg leuk staan. Ik zit in het zelfde schuitje. Wij moeten voor oudste om een bril!

Wilja zei

Wat is dat moeilijk hè, om een bril uit te kiezen.
Als je wat meer houd van neutraal,onopvallend zou ik voor nr. 1 kiezen.
Nr. 3 vind ik de bril teveel in het oog springen. Als ik naar de foto kijk zie ik eerst de bril en dan pas wie hem op heeft. De kleur vind ik ook te fel voor haar gezicht.
Ikzelf zou daarom voor nr. 2 gaan. Mooie, frisse kleur, niet te groot en toch stoer. Ook vind ik deze kleur mooier bij de tint van het gezicht passen.

Succes bij het kiezen, ben benieuwd welke het uiteindelijk wordt.

Mama C zei

K zou zeggen nr3, maar welke vind ze zelf het leukst??? Met twee brildragende dochters heb ik wel gemerkt dat het ook wel heel belangrijk is wat ze zelf leuk vinden. De ervaring is dat een montuur dat ze in de winkel niet echt mooi vinden, dat dat dan ook zo blijft....

Laat je weten welke het uiteindelijk geworden is?

Groetjes Corinda

Marleen zei

Lastig hè, een bril kiezen.
Ik zou voor 3 gaan. 2 vind ik veel te opvallend, qua kleur.
Groetjes,
Marleen

Anoniem zei

Hier inmiddels ook al heel veel ervaring met brillen (5 met bril). Persoonlijk vindt ik 1 en 2 echt nog te groot/breed. Nr 3 past goed bij d'r gezicht maar de kleur is inderdaad nogal 'flink'. Heeft de opticien geen kunststof monturen? De jongste twee hier hebben een kunststof montuur (zonder neusvleugels, ideaal!!), toch een kleurtje maar dan transparant.

Succes met kiezen, wij hebben het net achter de rug voor de jongste van net 3.

Groetjes Gertilde

Felisa b zei

Wat leuk, al die meningen. Hier hebben ook 2 kinderen een bril, en een nieuwe kiezen blijft altijd lastig. Persoonlijk vind ik bril 3 erg mooi staan, de tweede keus vind ik bril 1. succes met kiezen, ik ben benieuwd welke van de 4 het wordt!

O ja, ook belangrijk, welke vindt ze zelf het leukst?

Danielle zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Danielle zei

Leuk al die reakties, er springt niet 1 bril uit die duidelijk favoriet is. Ik vind het zelf erg wennen dat de brillen van tegenwoordig flink aan de maat zijn. Broer en zus zijn haar daarin al voorgegaan, maar bij zo'n klein meisje zo'n grote bril... Maar goed, mijn voorkeur is bril nr 2 en zelf vind ze die ook het mooist. De overige gezinsleden hebben allemaal verschillende meningen. De foto waar ze bril nr 2 ophebt heb ik van heel dichtbij genomen, dat vertekend wel denk ik. In werkelijkheid is hij iets minder kolossaal. Nu zie je ook veel glinstering op de glazen, maar bij de glazen op haar sterkte is dat natuurlijk ook weg.

Borgero zei

Ik zou dan dus weer voor bril 1 gaan. Erg neutraal, en dan ook bij meerdere kleding te dragen. Bij bril 3 vind ik het gezichtje wegvallen. En de kleur roze vindt ze nu nog leuk, maar over een jaar al misschien niet meer. Waarschijnlijk is het de bedoeling dat ze de bril langer draagt...
Bril 2 vind ik te veel opvallen, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Nienke

Annelies zei

Ik vind bril 3 de mooiste ;)

Huize Kip Kakel zei

Moeilijk om te kiezen..ik vind bril vrij gewoontjes", je kent me..haha..van mij mag het wat opvallender!(qua bril dan)
Twee vind ik leuk, maar drie ook.
Lekker pittig die kleurtjes, leuk!
Succes

sarina zei

nr 1 vind ik haar het mooiste staan, lastig he!

Siempie zei

Ik zou voor 3 gaan en ik heb ook onze meisjes even laten kijken en die zeggen ook alletwee bril 3 ......

Simone

Bianca zei

Ik vind bril 1 en 3 haar het mooiste staan, bij bril 2 zie je alleen haar bril en de rest valt in het niks.

Made by mama zei

Ik vind 3 en 1 het mooiste staan. Ik houd van opvallende brillen (mijn dochter heeft net een nieuwe en die had maar 1 voorwaarde: ROZE). Ik vind 2 niet passen bij haar gezicht. Ik heb altijd geleerd dat een bril met de vorm van het gezicht mee moet lopen, en bril 2 vind ik niet echt passen. Welk vindt ze zelf het mooist?

Aline zei

Ik had een beetje hetzelfde idee als Made by mama, dat 2 het minst bij dr gezichtje past. Maar het is waar, ze zijn alledrie nogal fors op dat kleine snoetje en dat maakt idd (ben ik met je eens) haar oude brilletje het leukst. Succes met kiezen!

Anoniem zei

Erg lastig idd, ben zelf voor dochter van de rok aan het kijken voor haar 3e bril, zij is 11, het makkelijke daaraan is dat ze zelf echt voorkeur heeft, ze vind haar bril nu het leukst, we hebben uiteindelijk in de 3e winkel pas een bril gevonden naar haar zin die erg op de vorige lijkt, beetje model 3 maar dan in kleur 1. Succes in ieder geval!
vind bril 3 het leukst staan, maar zou bang zijn dat de kleur niet bij alle kleding past..
Gr. Marieke

Anoniem zei

Ik zou voor nr. 2 of 3 gaan. De kleur van nr 3 staat haar mooi, de glazen lijken wel wat groter als nr 2 maar de foto is ook anders genomen. Succes DEBORAH

Diana, zei

Nummer 1 en 2 vind ik aan de grote kant, 4 is een stuk kleiner, staat heel schattig, maar misschien is ze al een beetje te oud voor een schattig brilletje. ; )
Ik zou hopen dat mijn kind voor nummer 3 zou kiezen, als het één van deze 4 moet worden. Het is niet gek om in meerdere winkels te gaan kijken. Een vriendin is met haar dochter is ook alle winkels in de stad afgegaan om er één te vinden die echt bij haar paste. Vooral bij zo'n fijn gezichtje komt het best nauw. Succes met kiezen! Groetjes Diana

Anoniem zei

bril 3 past het best bij de vorm van haar gezicht en ook de kleur is prima

groeten CvM

ivoorwit.blogspot.com zei

Nog een keer een poging. Ging 2 keer mis! Bril 3 maakt er een leuk, pittig meisje van. Fijne dag, groetjes, Thea

Anoniem zei

Zeker bril 3

Anoniem zei

Hoi,

Ik zou ook voor bril 3 gaan. Het is altijd weer even wennen. Zeker als het montuur fors groter is. Hier hebben we 6 brildragers in huis. Wij hebben dus ook weleens met dit probleem te maken gehad. Succes met het maken van je keuze.

Groetjes, Marjolein

Anoniem zei

Ik zou voor bril 1 gaan, deze is neutraal, een bril draag je toch gauw 2-4 jaar, ik heb hier gehad, dat ze hem niet meer op deed omdat tie te kinderachtig was en ze nog niet aan een nieuwe toe was, volgens ons en de opticien