zaterdag 28 februari 2015

Trui voor oudste zoon..

Voor oudste zoon heb ik een sportieve trui gemaakt met een patroon uit de Ottobre 1-2013. Leuk model met kangaroe zak, capuchon en een knoopbies. Zelf voegde ik er ook applicaties aan toe (natuurlijk met mijn cameo) Ik begin het aardig onder de knie te krijgen. (Maar ik moet er wel eerlijk bijzeggen dat de oudste dochter er veel meer in thuis is, dus die bewerkt bijv de letters naar de juiste grootte voor mij) Het opstrijken is nog wel een vak apart. Ze moeten echt goed en stevig aangedrukt worden en soms na 1 keer wassen nog een keer napersen, maar daarna zitten ze supervast. De knoopbies onderaan verdient trouwens niet helemaal de schoonheidsprijs, maar aangezien deze trui niet voor een bestelling ofzo is, vind ik het niet zo erg en hoop ik dat hij een volgende keer foutloos gaat.
onderaan de bies lijkt het scheef te zitten, maar dat komt door zijn houding denk ik, dat het iets scheef trekt.


9 opmerkingen:

Vlijtige Lies zei

Mooi werkstuk!! En wat goed dat je er zo mee bezig bent! Ik begin er niet aan wegens gebrek aan kennis op de pc.Echt leuk gedaan ook die verschillende kleurtjes onderaan de mouwen!

Felisa b zei

Mooi hoor! Knap gedaan, met mooie details!

Lize zei

Wat een prachtige stoere trui is dat geworden. Heel mooi. Ik vind dat heel knap van je.
Ziet er erg professioneel uit.

Antje uit Urk zei

Wat een verrukkelijke trui...kijk dat zie ik weer niet zitten om te maken!! haha! Mooi gemaakt hoor, ik zie niks scheef zitten!
groetjes uit Urk

Janneke van de Streek zei

wat een mooie trui! ik begin er steeds meer over na te denken om ook een coverpro te kopen.Dit ziet er echt professioneel uit! en het maakt het echt af met die mooie applicaties!
gr.Janneke

Mariette zei

O...wat een supergave trui. Mooie kleuren, alles klopt, prachtige stiksels!

Elise zei

Mooie, stoere trui!

gertje zei

Erg leuk, voor de grote jongens is zo'n cameo inderdaad een echt pluspunt.

Anoniem zei

Stoere trui! En die applicaties maken het helemaal af! Ook de kleurcombi vind ik erg leuk. En de strepen van de mouwen, toppie! Groetjes Deborah