donderdag 5 november 2015

Set voor mezelf en leuke geschreven verhaaltjes...

Ik heb er weer een set bij! Er liggen nog best wat stofjes te wachten die ik voor mezelf kocht, soms verdwijnt er 1 naar een dochter, die een stofje dan ook leuk vind. Ik pakte een zwarte met creme stippenstof. Daar maakte ik de jurk met knoop uit Knipmode juli 2014 nog een keer van. Ik maakte hem vorig jaar in knalroze en nu dus een wintervariant. De halslijn verhoogde ik een stuk, bij de taille knipte ik wat extra centimeters aan en van de mouwen maakte ik gewoon rechte mouwen ipv een soort kapmouwtjes. Voor erop ben ik een stofje bij de Stoffenkraam wezen uitzoeken. Daarvan maakte ik het lange vest uit de My Image winter 2014/2015 die ik voor de oudste 2 dochters ook al maakte.
 

 Jongste dochter kwam vanmiddag met een eigen geschreven verhaal thuis, helemaal trots, ze had er 2 stickers van de juf voor gekregen. Ik vond het zo leuk om te lezen dat ik het met jullie wil delen:

Hoe ze aan de derde geschreven regel komt dat weet ik niet hoor.....(haha)

7 opmerkingen:

Huize Kip Kakel zei

Leuk ook een stip, staat je goed..
Ehh..lees ik nou iets over de Mac...hihi

Vlijtige Lies zei

Wat een mooie set,leuk die stip gecombineerd met het(oud)roze vest. Schattig die geschreven verhaaltjes! Moet je echt wat van bewaren.Fijne avond.

sarina zei

mooie set voor jezelf. en heerlijk he die verhaaltjes!

Alienke V zei

Supermooie jurk. Vest kleurt er ook goed bij.
En prachtig dat verhaaltje. Ze zit in groep 3? Wat zal ze trots geweest zijn.

Omias maaksels zei

Heel mooie set ! Staat je goed !
Ik kon - helaas- het verhaaltje slecht lezen ; maar het schrijven alleen al én de goedkeuring van de juf zijn erg waardevol.

Danielle zei

Mia, ik zal het 'vertalen' : Ze gaan in de regen naar het bos, ze hebben kastanjes gevonden en bladeren, ze gaan weg naar de mac, ze gaan naar huis, ze gaan naar bed.
Ze schrijft het echt zoals ze het zegt, dus daarom ontbreken er ook wat letters.

Mia zei

Zo'n eerste schrijfsel geeft toch een warm gevoel , niet ?