woensdag 6 januari 2016

boxershorts en een trui...

Jongste zoon zat krap in zijn ondergoed en boxers maken is een leuk klusje tussendoor. Dus kleurtje uitgezocht uit mijn voorraad + wat elastiek en gaan... Eerst maakte ik maat 116 ( uit Ottobre 1-2013), maar die zijn nog wat te groot, dus ook nog maar 2 in maat 104 gemaakt, die zitten beter.



En jongste dochter heeft ook eindelijk een trui (daar vroeg ze sinds de zomervakantie al om toen ik er een voor broer en zus maakte) Ik gebruikte weer het patroon Xater en naaide de trui van een mooie gebreide tricot van kleurenmix, maakte hem af met fuchsia tricot accenten en grijs stiksel.

6 opmerkingen:

Mama C zei

Wat een mooie trui, die stof draagt denk ik heel erg fijn!
De boxers zien er ook mooi uit.

Groetsels zei

Leuk zo met die elastieken banden. Onderbroeken naaien, zo leuk!
Ik heb het 2 jaar terug ook gedaan, zo leuk gezellige meidentricotonderbroekjes aan de waslijn hangen.
Jongste dochter wil niet anders. Nu nog zoeken naar een goed patroon in maat 158/164. Mijn vorige patroon was tot maat 146.
Leuke trui trouwens, staat haar lief en stoer.

Vlijtige Lies zei

Wat zijn je boxers mooi geworden! Niet van echt te onderscheiden. En die cover heeft zijn geld al opgebracht bij jou. Aah wat zal ze blij zijn met haar trui als ze er al zo lang op wacht!Het is ook wel een leukerd ook hoor en zo mooi afgewerkt en een frisse vrolijke kleur.Groet uit een nat O-A

Diana zei

Mooie boxers en trui heb je weer gemaakt. Stof vande trui vind ik erg mooi. Je dochter straalt in haar nieuwe trui. Gr. Diana

Andrea zei

Knap joh! Het ondergoed ziet er echt gekocht uit! De trui is ook mooi gelukt!

Juffrouw Tuttebel zei

De boxers zijn super mooi geworden en leuk om te maken zijn ze hè.
De Xater ziet er ook mooi uit vind de kleur geweldig.

Groetjes Arjanne