vrijdag 10 maart 2017

spreekbeurtjurk!!

Een paar weken geleden al naaide ik 2 jurken voor de spreekbeurt van jongste dochter en haar vriendin. Huh.. zal uw zeggen...voor een spreekbeurt? Nou het zit zo: ze hadden met zijn 2 en besloten hun spreekbeurt over konijnen te doen. Helemaal prima natuurlijk, genoeg over te vinden. Toen ik vervolgens op het internet een mooie tricot konijnenprint tegenkwam opperde ik bij de jongste dochter om daar een jurk van te naaien voor dr spreekbeurt en dan misschien ok nog 1 voor het vriendinnetje als ze dat leuk zou vinden (+de moeder natuurlijk ook) En ja hoor, ze vonden het allemaal helemaal leuk. Toen was het aftellen tot de spreekbeurt en de mondjes dicht over de jurk, want dat moest natuurlijk een verrassing blijven voor de klasgenootjes. Dus ik heb ook nog maar even niets geplaatst. (want waarschijnlijk lezen er wel wat moeders op deze blog mee...) Nu is het zover, vanmiddag gaan ze de spreekbeurt doen. Ben benieuwd!

 Het paneel dat ik kocht was voor de ene helft gevuld met konijn en omgeving en de andere helft was een druk printje met konijntjes, hier maakte ik nog een pyama van.

15 opmerkingen:

Wilma zei

Super idee!! En mooi ook. Nu ik het lees is het al voorbij en ben benieuwd.
Nu nog een echt konijntje mss .
Groet,Wilms

Mama Deborah zei

Wat leuke jurk!

Anoniem zei

Grappig de konijnenjurk. Je bent wel heel creatief hoor. En wat hadden de dames voor cijfer?
Groetjes, Marjolein

Mariette zei

Wat leuk dat je daarvoor jurkjes hebt gemaakt, zullen ze wel goede punten mee hebben gescoord! En leuk dat je een deel van het paneel ook nog voor een pyama hebt kunnen gebruiken. Erg leuk gedaan weer, fijn weekend!

Anoniem zei

Nou zeg wat leuk en toepasselijk met die konijnen! Hopelijk is de spreekbeurt ook geslaagd, aan de jurken zal het niet liggen! Ook en mooie pyama. groet, Lucie

Crea Roosje zei


Moeders denken altijd mee met een spreekbeurt he?
Super leuk zeg!
En voor dat vriendinnetje ook!
Ik hoop dat de meiden een mooi cijfer hebben gekregen en hun mama?!!!

fijne dag Esther

sarina zei

zo n leuk idee! Hij staat haar ook echt prachtig, en wat een mooi lang haar heeft ze toch!

Omias maaksels zei

Zo'n toepasselijke jurkjes....die zullen bijgedragen hebben tot een goed geslaagde spreekbeurt !
Tof idee + goed genaaid , Danielle !

Vlijtige Lies zei

En een mooi cijfer? Dat kan niet anders met deze toepasselijke jurkje(s). Echt heel leuk gemaakt. Net als de heerlijke pyjama.

Sjoukje zei

Wat creatief bedacht ,konijnen jurken bij een konijnen spreekbeurt ,ziet er zo mooi uit .
En wat zal zn konijnen pyama heerlijk slapen ,🐰
Lente groetjes van ;Sjoukje

Anoniem zei

Wat een leuk idee! Echt heel leuk is de jurk en heerlijk dat je restje ook weer op is in de vorm van een pyjama!
Ik loop een paar posten achter, je gaat in een super tempo zeg!
Maar de polo van de vorige post is ook leuk en mooi met al die details! De moeite waard dat je het opnieuw hebt geknipt! En je sets voor jezelf zijn ook mooi! Werkt zeker super die kleurenkaart!
Groetjes Deborah

Anoniem zei

wat een superleuk jurkje hier zou dochterlief daar ook erg blij van worden.. ga ook eens op zoek naar zo'n paneel. Zal vast een geslaagde spreekbeurt zijn geweest. Gr. Marieke

Onder de knotwilg zei

Wat een leuk idee, zo'n toepasselijke jurk! En, wat hadden ze voor cijfer?
Je dochter heeft trouwens echt prachtig haar!

Danielle zei

Bedankt voor jullie reakties, cijfers worden hier in groep 4 nog niet gegeven voor een spreekbeurt. Het word beoordeeld aan de hand van tips en tops!

Irma zei

Geweldig! En ook nog eens ene leuke pyama erbij! Grappig, ik naaide voor mijn dochter ook een jurk met tijgers erop voor haar spreekbeurt over.. tijgers! ;-)