dinsdag 29 maart 2011

een ABC 118 (aangepast) en een (Kerstin) vestje voor Anne-Marit.
Afgelopen zaterdag kreeg ik nog een verlaat verjaardagscadeau. 3 patronen van ABC. O.a van de ballontuniek. Aangezien ik hem origineel een beetje te kort vind (met legging is hij wel leuk) maar onze kinderen dragen geen leggings. Nu had ik bedacht om er stroken onder te zetten. Dit heb ik nu dus eerst uitgeprobeerd voor Anne-Marit. met de gedachte als het goed uit zou vallen ik het voor de Joanne en Marinka ook kon doen. Ik heb een superleuk stofje gebruikt wat ik op de regio-Sanchoavond van afgelopen september met Esther had geruild. Nog bedankt! Ik was er echt blij mee. Op deze stof zitten verschillende  losse bloemen met een knoopje vastgemaakt. Hier zag ik dus wel een ballonjurkje in. Gissterenavond begonnen en al een groot gedeelte gedaan. Vanmiddag onder het slaapje van de kinderen afgemaakt en er nog een vestje bijgemaakt.  Ik vind wel dat de jurk aan de bovenkant bij de hals erg gaapt. Ik had misschien geen naad aan moeten knippen?! Voor de rest ben ik helemaal tevreden.

3 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Ik vind het jurkje met extra strook héél goed geslaagd. Hij is super geworden en staat je dochtertje prachtig. Het stofje is snoezig voor dit jurkje, leuk met dat shirtje eronder en het Kerstin bolerootje er overheen, helemaal top!

Ik heb het patroon niet, dus ik weet niet hoe het jurkje valt.

Groetjes, Collie

Sabine zei

Wat een schattig setje is dat alweer geworden! En heel origineel gevonden, met die strook eronder! Je dochtertje ziet er weer stralend uit!

groetjes,
Sabine

Riny zei

Complimenten Danielle voor je zeer snelle maaksel.
Het setje staat Anne-Marit snoezig.
Het stofje is ook echt heel lief.Wat een goede oplossing door er een strook aan te maken.
Je bent niet te stoppen he?
Heb je nog wel even in de zon gezeten vandaag?:-)