zaterdag 19 maart 2011

Moeder en dochter Polo's!
Ik had de meiden al tijden beloofd om van 1 lap tricot allemaal dezelfde shirts te maken. Vorig jaar had ik deze streepjestricot bij Bas Bastiaanse gehaald (3 meter 6 euro!) Nadat ze het van de week weer een keer vroegen heb ik maar gelijk de koe bij de horens gevat. Voor mezelf heb ik een patron uit de Burda gehaald. En voor de meiden uit de Knippie en uit de Ottobre. Het naaide best vlot eigenlijk. Alleen voor Joanne had ik niet genoeg stof meer helaas. Dus nu heb ik het voorpand wel van deze stof en de achterkant is van een stippentricot. De ene helft de buitenkant van deze stof en de andere kant de binnenkant. Ook heb ik de mouwen zo gedaan. Bij haar zat de onderkant van de sluitbies niet zo netjes, dus tsja...dan maar een farbenmixlabel erover heen.

9 opmerkingen:

Sabine zei

Goh zeg, wat is dat een leuk idee! En wat zien ze er leuk uit! Het strepenstofje is écht heel leuk hiervoor! En inderdaad, een beetje zonde dat je niet genoeg stof meer had voor de laatste, maar ach, ik vind dat die er zelfs nog leuker uitziet met die stippentricot!
Heel leuk gevonden en de meiden vinden het waarschijnlijk ook fantastisch!

groetjes,
Sabine

Judith zei

Leuk geworden! Ik had nog wel een stukje van die stof voor je gehad trouwens.....maar zo is het ook leuk.
Groetjes Judith

Omia's maaksels zei

Whow ! Wat ziet dat er professioneel uit !

d'Boederie zei

Wat een leuk gezicht zo,al die shirtjes bij elkaar.Knap gedaan zeg...ik ben het na 1 object al zat..hup snel weer iets anders,maar jij hebt het in 4 voud gedaan,petje af!

Heidi zei

Erg leuk, allemaal dezelfde polo's! Ikk vind die met de stippen achterkant ook erg leuk, net even iets anders :)

Boekenstek zei

Goedemorgen,
Wat een leuke blog zeg. Ik ben net volger geworden. Zou ik in je bloglist mogen staan met mijn blog? http://boekenstek.blogspot.com/ Uiteraard voeg ik je dan toe in mijn bloglist.
Ik hoor het graag. Groeten, Pleun

Boekenstek zei

Ha,
Bedankt voor de snelle actie.
Groeten,
Pleun

Crea Annemieke zei

Hallo Daniëlle,

Bedankt voor je felicitatie van Julian. Ik heb de laatste tijd heel veel zorg gehad om mijn kinderen. Had helemaal geen zin in bloggen. Nu probeer ik de draad weer op te pakken. Ik heb nu drie kleinkinderen. Mijn complimentjes voor je naaicreaties , wat een produktie. Hele leuke polo's. Ik maakte vroeger ook weleens hetzelfde voor mijn twee dochters en mezelf. we liepen een keer in de dierentuin toen hoorde ik zeggen kijk nou eens wat een gezellig gezin!!! Heus niet altijd hoor......
Daaaaag en nog een fijne dag , groetjes van Annemieke

Corine van Toor zei

Wat een leuke set zo met z'n vieren!