donderdag 10 maart 2011

Manteltje (Ottobre) en rokje(Bizz-kids) voor Anne-Marit

Ik had het van de week erg druk maar heb tussendoor toch een jasje (manteltje) en rokje voor Anne-Marit kunnen maken. Ik merk echt wel dat ik steeds meer ervaring krijg en dat het me steeds sneller afgaat. Het manteltje komt uit de Ottobre van 2010 nr.1 Ik had hem vorig jaar ook al gemaakt voor Anne-marit en heb er veel plezier van gehad, dus waarom niet nog een keer. nu in een ander kleurtje. Knalroze soort linnen en een witte met roze bloemen voering. Ik heb het jasje opgefleurd met een corsage. Ik kan nl. eindelijk bloemetjes haken. (Ben vorig jaar zomer al begonnen met elke keer proberen, maar het lukte dus nooit, maar nu heb ik het door. Onder het bloemetje een corsage met de yoyo-maker gemaakt. En omdat ik nog stof overhad ook nog gelijk een rokje gemaakt. En wel mijn favoriet: Voor de 6 de keer gemaakt nu. Hij komt uit een oudere Bizz-Kids (2006?) Normaal hoort hij met allemaal strikjes aan de onderste rand, maar ik heb er nu eens elastiek achter gestikt. Veel sneller en ook leuk vind ik.

8 opmerkingen:

Collie-Collie zei

Wat een prachtig jasje en rokje heb je gemaakt. Mooie stofjes hoor!

Groetjes, Collie

Hennie zei

Heel knap dat je dit in een drukke week kunt maken. Dat redt ik nog niet als ik een rustige week heb ;-). Vooral een jas lijkt me heel erg veel werk, maar het ziet er heel mooi uit! Mooie frisse kleurtjes.
Groetjes Hennie

Mama C zei

Wat een mooie jas heb je gemaakt. Ik zal eens kijken in welke maten de jas in de Ottobre staat....

Groetjes mama C

Elise zei

Heel mooi allebei en dat vind ook mijn dochter toen ze even mee keek :-)

d'Boederie zei

Prachtig jasje!!De stof is echt heel mooi.En het rokje ernog bij,een plaatje.Ondanks je drukte toch veel gemaakt!!En je gehaakte bloemetje!!Super,ga zo door,gewoon blijven oefenen.

Zussies zei

Wat een super mooie jas! Heel leuk om er een rokje bijpassend bij te maken!! En die schoentjes doen me aan Sanne denken. Toen zij klein was kocht ik veel Jottum kleding voor haar en zo ook deze schoentjes. Sanne was er helemaal weg van en noemde het haar " klik" schoentjes!!
Leuke foto's van je dochter het setje staat haar prachtig!! Ik vind het knap dat je met 5 kinderen nog de tijd vind om zelf kleding te maken!!

Corine van Toor zei

Wauw! ik ben echt onder de indruk van die jas! vind hem super met die mooie voering!

Riny zei

Wat staat het roze jasje en het rokje snoeperig bij Anne-Marit. Zo mooi gemaakt Danielle, en je gehaakte bloemetje vind ik ook prachtig.Is het moeilijk om zoiets te haken? Heb je een patroontje gebruikt? (heb nog nooit gehaakt)
En dan die schoentjes...zo lief....
Onze dochter was er vroeger ook dol op...
groetjes van Riny